Giro d’Italia: Dumoulin eruit, wint Primoz Roglic de Ronde van Italië?

andre.lauer
15. mei 2019

Bij de voetbal gokken sites was er de voorbije weken veel belangstelling voor de Champions League. Maar voetbal is niet alles bij de bookmakers. We zijn ook al 1 week bezig met de Giro d’Italia. En dat betekent nog 2 spectaculaire weken wielrennen in Italië. Ook zonder Chris Froome, Geraint Thomas of Alejandro Valverde is het een van de sterkste deelnemersvelden van de laatste jaren. Bij BetFIRST lijkt Primoz Roglic nog altijd in de pole positie, maar de volgende 2 wekend is nog veel mogelijk. Naast de selecties op de eindwinnaar kun je elke etappe ook wedden op duels tussen 2 renners. En er wachten nog altijd € 200 stortingbonus op je bij de bookmaker. En daarmee gaan we meteen door!

100% bonus van € 200 voor je BetFIRST storting

Voor nieuwe klanten wacht er een van de beste aanboden bij de bookmaker. Tot wel € 200 wachten er voor je eerste storting. Hier heb je de stappen naar je bonus:

  1. Klik op de button naar de homepage van BetFIRST
  2. Schrijf rechts boven je sportweddenschap account in
  3. Kies een betaalmethode en stort minstens € 10
  4. Ontvang 100% van je storting als BetFIRST bonus
  5. Speel storting en bonus 2 keer binnen de 30 dagen

Bij de betaalmethodes kun je onder meer kiezen voor iDeal of Mastercard. Voor het vrijspelen van je BetFIRST bonus bestaat er een minimale quotering van 1.40. De bonuscondities van dit aanbod zijn daarmee niet bijzonder moeilijk. Het maximum bedrag van € 200 en een percentage van 100% zijn maar enkele van de sterke punten. Daardoor geven wij 5 sterren op 5 voor dit welkomstaanbod van de bookmaker. Maar niet enkel nieuwe klanten winnen bij deze aanbieder. Ook de selecties op voetbal en quoteringen maken deze aanbieder tot een van de meest populaire online aanbieders.

Wed bijvoorbeeld op het ploegenklassement van de Giro bij BetFIRST
© BetFIRST

BetFIRST odds wielrennen en Giro d’Italia

Bij de aanbieder wachten er hoge quoteringen voor je weddenschappen op de Ronde van Italië. In de eerste week hebben wij al veel spektakel gezien, maar er wachten nog 2 weken koers op ons. Wed dus nu op je favoriet. Primoz Roglic is met 1.83 nog altijd de grote favoriet. De Sloveen heeft dit jaar nog geen rittenkoers verloren. Simon Yates kon de schade tot nu toe beperken en volgt met een notering van 2.75. Vincenzo Nibali en Miguel Angel Lopez met odds van 6.00 en 6.50 horen ook nog tot de favorieten. Een oud-winnaar heeft al heel wat pech gehad. Tom Dumoulin is al afgestapt en zal de Giro niet winnen. De kansen voor ritwinnaar Carapaz liggen dan nog iets beter – zij notering is 34.00. Binnen enkele stappen maak je een account bij de bookmaker aan. En daarna zet je in op de Giro d’Italia bij BetFIRST!

BetFIRST Nieuws