Luik-Bastenaken-Luik: Wordt het weer spektakel in de Ardennen?

andre.lauer
25. april 2019

Met Luik-Bastenaken-Luik wordt het dit weekend tijd voor het slotstuk van de voorjaarsklassiekers. Twee mannen staken dit seizoen eruit in de voorjaarsklassiekers. Seizoensrevelatie Mathieu van der Poel is dit weekend niet aan de start. Dat is wel het geval bij Julian Alaphilippe. Na winst in de Strade Bianche, Milaan-Sanremo en de Waalse Pijl heeft hij de smaak van winst zeker te pakken. Bij de bookmakers is Alaphilippe ook de grote favoriet. Dat is ook het geval bij bookmaker BetFIRST, een van de beste bookmakers voor Nederlanders. De aanbieder is vooral populair voor zijn € 200 bonus, maar laat je ook wedden op de winnaar van Luik-Bastenaken-Luik.

Met odds van 3.30 is de Franse renner van Deceuninck-Quick-Step de grote favoriet bij de bookmakers. Maar ook voor deze klassieker is het deelnemersveld bijzonder sterk. Fuglsang is een andere man in vorm, met een quotering van 7.25 voor winst. Wereldkampioen Alejandro Valverde wordt aangeboden met odds van 8.50. Wint Kwiatkowski, dan ontvang je 12.50 keer je inzet. Daarachter vinden we Max Schachmann met 13.00 en Adam Yates en Michael Matthews met 14.50. Natuurlijk kun je ook inzetten op een van de grootste outsiders. Ruben Guerreiro levert je bijvoorbeeld odds van 751.00 op voor winst. Veel plezier dus met het sterke deelnemersveld in de klassieker en je weddenschappen bij BetFIRST!

Enkele van de favorieten voor Luik-Bastenaken-Luik bij BetFIRST online
© BetFIRST

Bonus van € 200 voor je eerste storting bij BetFIRST

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Nu is misschien het beste moment om er een te registreren. Hiervoor kun je gewoon onze link naar de homepage van de aanbieder volgen. Boven in het menu is er nu de mogelijkheid om je account aan te maken. Zodra je account is geregistreerd, is het tijd voor je eerste storting. Het minimum bedrag van de eerste storting is € 10. Hiervoor ontvang je de bonus van BetFIRST. Met een maximum bedrag van € 200 hoort dit aanbod bij de beste bonussen, die online beschikbaar zijn. Om de maximale bonus te ontvangen, moet je € 200 storten, omdat je 100% van je bedrag als bonus ontvangt!

Nu is het nog zaak om de bonus vrij te spelen. Je sports weddenschap bonus moet binnen de 30 dagen worden vrijgespeeld. Hiervoor zet je zowel storting als ook bonus 2 keer in. Er bestaat een minimale quotering van 1.40. Indien je het maximale bedrag van € 200 ontvangt, moet je dus in totaal € 800 rondspelen. En dit binnen de 30 dagen. Volg dus onze link naar de site van de aanbieder. Maak daar je account aan. Hierna stort je een eerste keer minstens €10. Met een groot aanbod voor Luik-Bastenaken-Luik vind je zeker iets voor je inzet bij BetFIRST. Veel plezier dit weekend!

BetFIRST Nieuws