Nederlandse vrouwen nemen het op tegen Japan – WK vrouwen

Peter Vissers
24. juni 2019

Dit is een oud artikel, volg de finale van Nederland vrouwen hier.

Na een 9 op 9 perfect parcours in de wereldbeker voor vrouwen group E belanden de Nederlandse vrouwen in de play-offs tegen Japan. Kunnen onze meiden ook nu weer vuurwerk maken? Misschien een ideal moment om te maken van een sportweddenschappen bonus!

Nederland – Japan odds WK voor vrouwen

Laten we allereerst eens kijken hoe de beste bookmakers voor Nederlanders de odds Nederland Japan inschatten. Na het sterke resultaat van de Nederlandse voetbalvrouwen in hun groep E met sterke landen als Canada zitten ze best in een goede positie. Japan deed het net minder goed, maar kon zich toch nog plaatsen met een magere 4 punten in groep D met Engeland, Argentinie en Schotland.

 

Quotes Nederland Japan WK ronde van 16
© BetFIRST

 

Met quoteringen Nederland Japan van 1.35 in het voordeel van Oranje voor de kwalificatie zitten we dus heel goed. Met smaakmakers als Miedema, Martens en Spitse is er allicht genoeg kwaliteit om het verschil te maken tegen Japan. De Japanse ploeg verloor in de laatste speeldag met weinig glans met 2-0 van Engeland. Hun kwalificatie hing voornamelijk af van een verlies of gelijksspel van Argentinie. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat deze Japanse ploeg voor veel problemen kan zorgen morgenavond.

De mogelijke tegenstanders van Nederland in de volgende rondes

Moest Nederland winnen van Japan dan wacht het een tegenstander van de partij tussen Italie en China op. In het mannenvoetbal zouden de Italianen een heftige tegenstander zijn, maar gelukkig zijn de vrouwen niet zo goed op dit toernooi. Door de hoge quoteringen van Nederland staan deze momenteel als 5de favoriet bij de bookmakers. Italie en China staan allebei ver onderaan het lijstje en krijgen dus niet zo veel respect toegediend.

En wat dan met de halve finales? Als de volgende 2 wedstrijden gewonnen worden door de Nederlandse vrouwenploeg dan komt ofwel Duitsland of Canada/Zweden in de halve finale te staan. Maar dat is nog ver in de toekomst, eerst volgt er Japan Nederland. Volg dus zeker dinsdagavond deze geweldige match, die trouwen gespeeld wordt in het Stade Roazhon Park om 9u s’avonds.

Wedden op Nederland Japan met BetFIRST bonus

Met de geweldige bonus van BetFIRST kan je ook gaan wedden op Nederland Japan tegen uitstekende quoteringen. Hoe werkt deze bonus precies?

  • Meld je aan bij BetFIRST via onze onderstaande knop
  • Na registratie kan je meteen een storting maken met één van de vele betalingsmiddelen beschikbaar op de site
  • Je eerste storting tot € 200 krijgt meteen een 100% match, je geld wordt dus gewoonweg verdubbeld
  • Vanaf het moment je de bonus ontvangt krijg je onbeperkt de tijd om deze rond te spelen zodat je het geld kan afhalen
  • Rondspelen is redelijk haalbaar sinds het bonus en stortingsbedrag slechts 2 keer moet ingezet worden
  • Wel belangrijk om te weten is dat de odds minstens 1.40 moeten zijn om mee te tellen voor het rondspelen

Zoals je dus kan zien is dit één van de beste bonussen op de markt, met zowel een hoog bedrag als goede rondspeelvoorwaarden. Ook goed om te weten is dat de quoteringen marges van deze bookmaker ook nog redelijk laag liggen, dit alles maakt het dus een perfecte keuze voor voetbal gokken op de wereldbeker voor vrouwen.

 

BetFIRST Nieuws