De odds bij Southampton tegen Arsenal

Erik de Kort
23. juni 2020

Arsenal is uit op revanche na de dramatische nederlaag tegen Brighton & Hove Albion. Southampton deed goede zaken door bij Norwich met 3-0 te verslaan. Als Southampton wint staan ze gelijk met Arsenal, we bespreken de odds.

Arsenal verliest twee keer op rij

Arsenal deed het erg goed de eerste helft van dit kalenderjaar. De herstart leek echter op een verkeerd moment te komen want de eerste twee wedstrijden gingen verloren. Het gat met de top vier is maar liefst elf punten. Manchester City was al te sterk voor de Gunners maar dit weekend won Brighton & Hove dus ook door twee goals in de laatste 15 minuten te maken.  Arsenal staat hierdoor op een tiende plaats en het verschil met tegenstander Southampton is slechts drie punten. Opnieuw verliezen betekent dus dat de Gunners zomaar kunnen afzakken naar de veertiende plek. Tegen Southampton moet Arsenal bovendien ook nog eens een hoop spelers missen. In totaal zijn er acht spelers niet beschikbaar waaronder Lucas Torreira, David Luiz maar ook Calum Chambers. Laatstgenoemde zal vanwege een zware knieblessure dit seizoen niet meer in actie komen terwijl ook David Luiz nog niet zeker is of hij zijn laatste seizoen bij Arsenal nog in actie komt. We gaan eens kijken of de voetbal goksites op een overwinning van Arsenal rekenen, eerst bespreken we natuurlijk nog Southampton.

Kan Southampton zich veilig spelen?

Door de overwinning op hekkensluiter Norwich staat Southampton nu 10 punten los van de top drie Een overwinning op Arsenal zou betekenen dat het nog wel heel raar moet lopen om Southampton te laten degraderen. De gewonnen wedstrijd en daarbij het feit dat Arsenal niet in goeden doen is, zal Southampton ongetwijfeld hoop geven voor een goede afloopt deze donderdag. Waar Arsenal met een volle blessurebank kampt, is de selectie van Southampton topfit. Alleen Sam McQueen ontbreekt, maar hier zijn ze bij Southampton al aan gewend. McQueen ontbreek al ruim anderhalf jaar en zal ook dit seizoen niet meer in actie komen. De hoogste odds voor deze wedstrijd hebben we gevonden bij Betfirst. Omdat Betfirst een Belgische bookmaker is en er geen Betfirst Bonus meer wordt aangeboden houden we het enkel bij de odds. Als Nederlander kun je wel gewoon nog een sport bonus pakken.

premier league wedden met odds bij Southampton Arsenal

©Betfirst

De Betfirst odds bij deze wedstrijd

Dat Arsenal in een mindere periode zit, is ook de bookmakers niet ontgaan. De Gunners zijn zelfs niet favoriet. De odds liggen een stuk hoger dan je misschien op voorhand zou verwachten. Voor een overwinning van Arsenal krijg je nu 2.70. Arsenal, dat het liefst eindelijk weer eens drie punten pakt heeft niet veel aan een gelijkspel. Als het gelijk wordt, krijg je 3.55 keer je inzet terug. Nu is het ook weer niet zo dat Southampton de topfavoriet bij de bookies, de odds liggen nagenoeg even hoog. Voor winst van Southampton krijg je 2.65, net iets minder dan bij Arsenal. Ben jij het met de bookmakers eens? Het maakt niet uit waar je op inzet, als je gelijk hebt verdubbel je ruim je inzet. Neem dus snel een kijkje bij Betfirst. Ben je als Nederlander op zoek naar goede odds en een lekkere bonus? Neem dan eens een kijkje in ons overzicht met Nederlandse bookmakers.

BetFIRST Nieuws