Espanyol – Atlético: duel in La Liga – pak 100% bonus tot € 200!

andre.lauer
2. mei 2019

Espanyol Barcelona tegen Atlético Madrid is een wedstrijd met een onzere inzet. Atlético zit 9 punten voor op rivaal Real Madrid en lijkt dus zeker van de tweede plaats. Espanyol daarentegen zit op dit moment 8 punten achter op de Europese plaatsen. En 9 punten voor de degradatiezone. De tweede ploeg uit Barcelona lijkt dus zeker van een plaats in de middenmoot. Voor alle fans van weddenschappen is de inzet zeker bij BetFIRST. Naast de sterke odds voor de wedstrijd is er ook de sports betting bonus van de bookmaker. Niet minder dan € 200 wachten er op je!

BetFIRST welkomstbonus: tot € 200 voor je eerste storting

Qua welkomstaanboden bij de bookmakers hoort de promotie van BetFIRST tot de top. 100% van je eerste storting ontvang je als bonus. Met een maximum bedrag van € 200 is er heel wat te winnen bij de aanbieder. Hier vind je de stappen naar het maximale bedrag van je bonus:

  1. Via de link beneden ga je naar de site van BetFIRST
  2. Maak je online account voor weddenschappen aan
  3. Plaats een bedrag van € 200 als eerste storting
  4. Ontvang € 200 als bonus van de online bookmaker
  5. Zet storting en bonus elk 2 keer in binnen 30 dagen

Het maximale bedrag in dit aanbod is dus € 200. Om een bonus te ontvangen moet je minstens € 10 storten. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet je zowel de storting alsook de bonus elk 2 keer spelen. Voor het maximum bedrag van € 200 moet je dus in totaal € 800 rondspelen. En dit binnen de 30 dagen na je eerste storting. Hierbij bestaat er een minimale quotering van 1.40. Via enkele stappen pak je dus nu een bookmaker bonus met maximaal € 200. Volg onze link, maak je account aan, stort en speel dan je bonus vrij. Bijvoorbeeld met een inzet op Espanyol – Atlético. Voor die wedstrijd vind je best interessante quoteringen bij BetFIRST.

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid en de odds La Liga bij BetFIRST
© BetFIRST

Odds La Liga en Espanyol – Atlético bij BetFIRST

Ook als thuisploeg blijft Espanyol de outsider voor winst. In dat geval ontvang je op dit moment 3.75 keer je inzet. Voor een gelijkspel ligt deze nog bij 3.30. Winst van Atlético levert je een notering van 2.15 op. Meer dan 115 verschillende selecties zijn op dit moment beschikbaar voor de wedstrijd. Waarom niet wedden op de doelpuntenmakers van de match? Griezmann is hier de favoriet met een quotering van 2.55 voor een doelpunt op ieder moment. Borja Iglesias en Nikola Kalinic volgen – voor hen liggen de odds bij 3.15. In ons BetFIRST review zijn de odds ook een sterk punt van de bookmaker. Profiteer daar nu van met je inzet op Espanyol Barcelona – Atlético Madrid en La Liga bij BetFIRST!

BetFIRST Nieuws