Hoge outsider quoteringen – Real – Ajax in de Champions League

andre.lauer
25. februari 2019

De terugwedstrijd Real – Ajax wordt volgende week gespeeld. Dat is een uitgelezen kans om bij de bookmakers te profiteren van de beste quoteringen. Een daarvan is Betsson, waar je zelfs nog extra kunt profiteren, indien je nog geen storting hebt geplaatst. Zo ontvang je tot € 75 bonus. Deze bookmaker is beschikbaar voor Nederlanders – zin om nu je account aan te maken? In dat geval presenteren we je de verschillende stappen naar de maximale bonus van Betsson.

Volg gewoon even deze onderstaande stappen:

  • Maak je account bij Betsson aan via onze link
  • Plaats een eerste storting tot € 75
  • Ontvang 100% van het bedrag als bonus
  • Speel de bonus 10 keer vrij voor uitbetaling

Tot € 75 voor je storting bij Betsson

Bij dit aanbod heb je geen bonuscode nodig om de stortingsbonus te ontvangen. Stort gewoon een eerste keer een bedrag in je account. Om van de bonus te profiteren moet je minstens € 10 storten. Doe je dit met € 75, dan ontvang je de maximale bonus tot € 75. Nu moet de bonus nog vrijgespeeld worden. Binnen de 30 dagen moet je het bedrag 10 keer rondspelen. Voor het bedrag van € 75 moet je dus in totaal € 750 spelen binnen de 30 dagen. Er bestaat voor dit aanbod een minimale quotering van 1.50. Dit kan enkel met enkelvoudige weddenschappen en combinatieweddenschappen. Systeemweddenschappen helpen dus niet bij het vrijspelen van de bonus van Betsson. Het percentage van de bonus is een van de grote pluspunten van dit aanbod. De condities voor het vrijspelen zijn dan weer iets moeilijker, omdat het bedrag 10 keer moet worden gespeeld.

Wed met de beste quoteringen op het voetbal bij bookmaker Betsson

Win de online bonussen voor je sportweddenschappen

Naast dit aanbod van Betsson zijn er nog verschillende andere bonussen beschikbaar op onze site. Ben je op zoek naar de beste sports betting bonus? Bekijk dan even de verschillende aanboden op onze pagina. Je kunt er het bedrag, percentage en nog meer vergelijken. Zo vind je in elk geval een bonus, die goed bij je past. Naast het minimale stortingsbedrag en de minimale quoteringen vind je er nog meer informatie. Zo hebben we het altijd ook over de rondspeelvoorwaarden. Meer details nodig? Ga dan naar de review en kijk, of er een bonuscode nodig is om een bonus te winnen. Veel plezier met je weddenschappen op Real – Ajax in de Champions League bij Betsson!

Betsson Nieuws