Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen kansen, wedtips en voorbeschouwing

Erik de Kort
13. september 2019

Borussia Dortmund verwelkomt Bayer Leverkusen zaterdag in het Signal Iduna Park voor de wedstrijd in de 4e ronde van de Bundesliga. Beide teams zijn ongeslagen, valt er een eerste nederlaag in Dortmund?

Hoe doen beide clubs het in de Bundesliga?

Bayer Leverkusen bezet momenteel de vierde 4 plaats in de Bundesliga met 7 punten terwijl Borussia een plaats lager staat met een punt minder. Voor nieuwe Dortmund speler Julian Brandt is het een weerzien met oude bekenden, hij maakte immers de overstap van Leverkusen naar Dortmund afgelopen zomer. Hoewel Leverkusen dus net boven Dortmund staat in de ranglijst, heeft Dortmund de laatste drie onderlinge wedstrijden tegen Leverkusen weten te winnen, terwijl het ongeslagen is in de laatste vijf confrontaties.

Ook wordt er veel gescoord in thuiswedstrijden van Dortmund tegen Leverkusen. Regelmatig weten de Geel Zwarten drie of meer doelpunten te maken. Of dat deze editie ook het geval zal zijn valt nog maar te zien want er zijn nogal wat blessures bij Dortmund.

Leverkusen sterk in uitwedstrijden

Leverkusen begon het seizoen met twee overwinningen maar konden de goede start niet doorzetten. In een saaie, doelpuntloze wedstrijd tegen Hoffenheim werd het dus gelijk. Dat was de enige wedstrijd waarbij er minder dan 2.5 doelpunt gemaakt werd. Leverkusen zijn de laatste zes uitwedstrijden nog ongeslagen en hopen die reeks natuurlijk ook tegen Bayern door te zetten.

Voordat we de odds gaan bespreken van beide ploegen laten we je alvast weten dat er een geweldige sportweddenschappen bonus klaar staat speciaal voor deze wedstrijd. Na het bespreken van de odds, gaan we hier dieper op in.

inzetten gokken odds dortmund leverkusen

© Campeonbet

De odds voor Dortmund- Leverkusen

Leverkusen met een sterke uitreeks en Dortmund dat vaker de onderlinge wedstrijden wint, deze wedstrijd is dus heel interessant om op in te zetten. Bij Campeonbet zien we dat het thuisspelende Dortmund de favoriet is voor deze match. Bij winst krijg je namelijk voor Dortmund 1.78 keer je initiële inzet. Op winst van Bayer Leverkusen zijn de odds een stuk hoger. Gokken op Leverkusen dat wint van Dortmund lever 4.17 op. Een gelijkspel tussen beide clubs komt uit op 4.01 momenteel. We raden je zeker aan om in te zetten op deze wedstrijd bij Campeonbet omdat je daar nu kunt gratis wedden.

 

freebet gratis wedden dortmund leverkusen

© Campeonbet

Gratis inzetten op Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen met Campeonbet

De Campeonbet bonus voor deze wedstrijd is wel heel erg lekker voor deze wedstrijd en geldt zowel voor bestaande en nieuwe Campeonbet spelers. Je kan nu namelijk tot €40 risicovrij inzetten op Dortmund – Leverkusen. Dit betekent dus dat als jouw bet niet winnend wordt afgesloten voor deze wedstrijd, je daar een Freebet ter hoogte van het ingezette bedrag voor terug krijgt. De voorwaarde is wel dat je minimaal € 30 moet storten en op zijn minst € 10 moet inzetten op odds hoger dan 1.60. Met deze actie loop je dus geen enkel risico! Klik op de link om direct door te gaan naar Campeonbet!

 

CampeonBet Nieuws