Copa America halve finale – De top affiche tussen Brazilië en Argentinië

Peter Vissers
1. juli 2019

Woensdagnacht om 2u30 staat er een kraker van een wedstrijd op het schema. Enkel de wel hele vroege vogels, of nacht-uilen kunnen dit spektakel tussen Brazilië en Argentinië volgen in de halve finale van de Copa America. Voor de odds bij de Bookmakers Nederland lees je even verder.

Odds Halve finale Copa America: Brazilië – Argentinië

Gastland Brazilië krijgt wellicht de moelijkste opdracht van het toernooi tot dusver met Argentinië. Deze halve finale van de Copa America kan dus wel eens de eindwinnaar bevatten. Argentinië won zijn kwartfinale met een heel overtuigende 2-0 winst tegen Venezuela. De ploeg van superster Messi heeft eigenlijk nog niet zoveel overtuigd, met in de groepsronde 1 verlies en een gelijkspel uit 3 wedstrijden. Toch staan ze momenteel in de halve finales te wachten op de Braziliaanse tegenstanders.

Met 2 overwinningen en een gelijkspel (zelfs 5-0 en 3-0) was de Braziliaanse groepsronde veel sterker. De kwartfinales tegen Paraguay eindigden wel bijna in een groot drama. Met een man meer na een rode kaart in de 58ste minuut van Balbuena was het zelfs nog wachten na verlengingen en zelfs penalties vooraleer Brazilië zich als winnaar kon kronen. Ze komen er dus goed mee weg, voor hetzelfde geld lagen ze er momenteel uit. Wanneer Brazilië ontgoochelt in een groot kampioenschap dan treurt het gehele land. Denk maar na de 7-1 pandoering in eigen huis op het WK 2014.

 

quoteringen halve finale Copa America: Brazilie Argentinie
© Svenbet

De andere halve finale partij: Chili – Peru

De volgende dag krijgen we nog een andere wedstrijd te zien, hoewel deze misschien iets minder spektaculair oogt als de bovenstaande partij, gaan we er toch even verder op in. Peru kon in de groepsfase ook niet bepaald overtuigen. Na een maar liefst 5-0 vernedering die ze cadeau kregen van de Brazilianen, wonnen ze één wedstrijd en speelden ze nog eens gelijk ook. De kwartfinale tegen Uruguay eindigde net als Brazilie met penalties. Na een lang gevochten partij won Peru de penalty reeks met 5 tegen 4.

Chili won beide wedstrijden in de groepsfase met enkel een verlies tegen Uruguay. De kwartfinales eindigden net zoals Brazilie en Peru in een 0-0 gevolgd door penalties die eindigde in 5-4 voor de Chilenen. Als je kijkt naar de reeks resultaten van Chili dan moeten we het voordeel zeker aan hen geven. Dit kan je ook terug te zien krijgen in de odds Chili Peru.

Wedden op de halve finale Copa America met 20% extra winst

Nu je iets meer informatie hebt, en wil gaan wedden op de halve finale van de Copa America dan hebben we een mooi aanbod voor jou. Bij Svenbet krijg je een geweldige bonus van 100% tot € 100 bij je eerste storting! Registreer je simpelweg via onze link en je kan meteen beginnen spelen. Rondspelen kan binnen de 30 dagen door 10 keer je bonus en stortingsbedrag in te zetten. Ook fantastisch is dat je bij Svenbet voor de halve finale van de Copa America 20% extra winst tot € 100 kan krijgen! Plaats een storting van minstens € 30 en wed voor ten minste € 10 op odds van 1.60 of meer.

Wil je liever gokken op de Copa America halve finale met de beste quoteringen? Kijk dan even naar onze toegewijde pagina waar we alle bookmakers met hun voetbal marges hebben geplaatst van beste tot slechtste op een rij voor jou. Maak dus vandaag nog je keuze, en mis deze geweldige wedstrijd zeker niet!