Freebets en extra winst bij Campeonbet Euro 2020 kwalificatie!

Erik de Kort
10. oktober 2019

Nu de Europese competities stilliggen moeten we het dus doen zonder clubs als Arsenal, PSV, Bayern München en Real Madrid. Om het leed wat te verwachten komt Campeonbet met een hele mooi actie!

Freebet tot €35 als je jouw weddenschap verliest!

Inzetten op de Euro 2020 wedstrijden kan net zo spannend zijn als bijvoorbeeld de Premier league of Serie A. Het is dan ook wel heel lekker dat je nu bij Campeonbet je inleg terugkrijgt als je jouw weddenschap verliest. Het gaat hier alleen om de Euro 2020 kwalificatiewedstrijden en je moet inzetten op odds hoger dan 1.60. Het enige dat je hoeft te doen is minimaal €30 storten en €10 inzetten op drie of meerdere selecties. Het is natuurlijk te hopen dat jouw bet met winst wordt afgesloten maar als dit niet het geval is krijg je je inleg (tot €35) gewoon terug in een freebet.

Combineren wordt beloond bij Campeonbet

Hoe meer selecties je combineert des te meer winst kun je nu pakken. Behalve de freebet die je krijg als je jouw bet verliest, vermenigvuldig je de odds vanzelfsprekend. Met deze hoge odds kun je natuurlijk lekker verdienen op wedstrijden zoals Nederland – Noord-Ierland, Wales-Kroatië en bijvoorbeeld Tsjechië – Engeland. De bookmakers Nederland richten zich op de wedstrijden rond de grote landen zoals Nederland en Engeland. Ook België komt in actie. Het speelt deze week tegen San Marino en Kazachstan.

Vanaf drie selecties kun je dus extra winst pakken. Je krijgt dan al direct 10% extra winst,20% krijg je bij vier selecties en bij 5 selecties krijg je al direct 25%, Mocht je 30% extra willen, dan dien je in te zetten op 6 selecties. Het lijkt natuurlijk alsof je iets meer risico loopt maar met de €35 freebet krijg je zekerheid als jouw bets toch niet winnend zijn. Om het nog allemaal net iets makkelijker te maken kunnen we je melden dat Campeonbet een van de IDeal bookmakers 2019 is. Je kunt hier dus gewoon storten met Ideal en je hebt dus geen creditcard nodig.

campeonbet euro 2020 promo multies riskfree gokken

© Campeonbet

Hoe kun je deze extra winst pakken zonder risico te lopen?

Het praat altijd even net iets makkelijk met een voorbeeld.

Stel nu dat je €10 inzet op

  • Een gelijkspel tussen Tsjechië – Engeland met odds van 4.60
  • Bulgarije wint bij Montenegro – Bulgarije met odds van 3.51
  • Finland wint van Bosnië -Herzegovina met odds van 3.71

De totale vermenigvuldigde odds zijn 59.90 dus normaliter zou je €599,00 winnen.

Met de 10% extra kom je uit op een totaalbedrag dat je kunt winnen van € 657,90. Mocht Finland nu niet winnen dan krijg je je €10 gewoon terug in een freebet en heb je dus eigenlijk niets verloren.

Lijkt dit jou nu ook wel een hele leuke manier om te wedden op de Euro2020 kwalificatiewedstrijden, klik dan op de link om direct naar Campeonbet te gaan.

 

CampeonBet Nieuws