Kies jouw cadeaus met Circus Clubpunten en Coins!

Sander Cement
30. januari 2019

Ben jij al klant van Circus of dien je je nog aan te melden? Het maakt niet uit, want in beide gevallen kun je profiteren van de Circus Club! Een club waarbij je naar gelang je meer weddenschappen speelt, mooiere prijzen kunt winnen! Precieze details hierover en meer informatie over Circus en haar (Bookie Bonus)aanbod lees je terug in dit artikel.

Hoe werkt de Circus Club?

Allereerst is het goed om te weten dat je niets hoef te doen om lid te worden van de Circus Club. Het enige dat je nodig hebt is een Circus account. Vervolgens kun je overgaan tot het plaatsen van weddenschappen of het spelen in het casino. Elke keer dat je dit doet verzamel je Circus Clubpunten en Circus Coins. Hoe meer punten je verzamelt, des te hoger is de categorie die je bereikt. Je start in de blauwe categorie en kunt opklimmen tot de platinum categorie. Afhankelijk van de categorie waarin je je bevindt, kun je je vergaarde Circus Coins inruilen voor verschillende prijzen. Variërend van cash tot free bets. Daarnaast krijg je ook elke keer dat je in een nieuwe categorie een sleutel om het prijzenrad te openen. Ten slotte krijg je ook nog eens een maandelijkse geschenkdoos. Alle info over je status en de prijzen vind je terug in je Circus account!

Circus Coins
© Circus

Heb je nog geen Circus account? Meld je aan!

Om van bovenstaande Bet Sites Bonus aanbieding te profiteren, dien je eerst een account te hebben. Als je dit nu doet via onderstaande button krijg je direct een mooie welkomstbonus. Afhankelijk van het bedrag dat je stort, staat er een bepaalde hoeveelheid aan Free Bets bij je klaar. Het bonusbedrag is 100% tot maximaal € 250. Een storting van € 200 bijvoorbeeld, betekent dus dat er € 200 aan Free Bets voor je klaarstaat. Elke keer wanneer je een weddenschap op een odd van 1.50 of hoger plaatst, speel je je Free Bets vrij ter waarde van je inzet. Een eerste € 20 bet levert dus gelijk, ongeacht het resultaat, € 20 aan Free Bets op. Je Free Bets kun je vervolgens binnen 7 dagen benutten op odds naar keuze en alle winst is zonder voorwaarden voor jou! Er is verder geen tijdslimiet verbonden aan het verkrijgen van je Free Bets. Al met al een geweldige bonus waarvan je kunt profiteren als je stort met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of een PaySafeCard. Meld je dan nu ook aan bij Circus en win!
 

Circus Nieuws