Jupiler Pro League Play-Offs: Club Brugge tegen AA Gent

andre.lauer
29. maart 2019

Met de terugkeer van de Play-Offs in België wachten er nu elke week toppers op ons. Zoals Club Brugge tegen AA Gent dit weekend. In de reguliere competitie deed Brugge 6 punten beter dan Gent, maar nu begint het pas echt. De Jupiler Pro League levert ons dus enkele interessante wedstrijden op, en de bookmakers Nederland leveren ons fantastische odds op. Zoals Circus, waar er meer dan 135 verschillende weddenschappen beschikbaar zijn op deze wedstrijd. Met daarnaast nog een fantastische free bet tot € 250 voor nieuwe klanten. Reden genoeg om te wedden bij Circus. Wie is jouw grote favoriet in de wedstrijd tussen Club Brugge en Gent?

Brugge – Gent quoteringen Pro League bij Circus

De grote favoriet voor deze wedstrijd is Club. Wint Brugge, dan ligt de quotering bij 1.75. Voor winst van Gent is deze heel wat hoger. In dat geval ontvang je 4.20 keer je inzet. Een gelijkspel wordt bij de bookmaker aangeboden met odds van 4.15. Het wordt verwacht dat beide ploegen scoren, want daarvoor is er een quotering van 1.55. Scoort maar 1 ploeg of geen van beide, dan wacht er een notering van 2.42 op je. Een even aantal doelpunten levert je een quotering van 1.84 op. Wordt er een oneven aantal doelpunten gescoord, dan ligt de quotering bij 1.90. Daarnaast is er ook nog een fantastische bookmaker bonus voor klanten, die nog niet hebben gestort.

Club Brugge tegen AA Gent met de sterke quoteringen van Circus online
© Circus

Circus bonus: € 250 wachten er voor je eerste storting

Elke nieuwe klant kan met zijn eerste storting bij de bookmaker tot € 250 bonus ontvangen. De button onderaan leidt je naar de site van Circus. In het menu boven rechts is het mogelijk, om je account aan te maken. In enkele gemakkelijke stappen op je een sportweddenschap account bij Circus. Daarna kun je een eerste keer storten met bijvoorbeeld iDeal, Skrill of Bancontact. De minimale storting om een bonus te ontvangen ligt bij € 10. 100% van je stortingbedrag worden ja dan aangeboden door de bookmaker.

  • Ga via onze link naar de website van bookie Circus
  • Maak je account voor online weddenschappen aan
  • Plaats een storting van minstens € 10 in je account
  • Van de bookmaker ontvang je 100% als bonus
  • Voldoe aan de bonuscondities van Circus online

Tot € 250 worden je dus aangeboden als free bets. Dit bedrag moet binnen de 7 dagen worden gespeeld. Hiervoor ligt de minimale quotering bij 1.50. Met het enorme maximum bedrag hoort de Circus bonus tot de beste aanboden online. Maak dus nu je account aan en stort om de 100% stortingsbonus te krijgen. Veel succes met je weddenschappen op Brugge tegen Gent!
 

Circus Nieuws