Wedden op Champions League-finale: Borussia Dortmund – Real Madrid

Stefan Zande
29. mei 2024

De grootste clubwedstrijd van het seizoen staat dit weekend op het programma. Dit jaar staan Borussia Dortmund en Real Madrid in de finale van de Champions League. Borussia Dortmund is de grote verrassing in de eindstrijd en Real Madrid is de grote favoriet. De finale is traditiegetrouw niet doordeweeks op een dinsdag of woensdag, maar op zaterdagavond. Let dus even op als je plannen maakt met mensen die geen voetbal willen kijken. De aftrap is om 21:00 uur op Wembley in Engeland. Een van de mooiste stadions ter wereld.

Pak 100x je inzet bij winst Borussia Dortmund of Real Madrid

Ter gelegenheid van een van de grootste sportevenementen van het jaar zijn de super odds Circus in het leven geroepen. Je begint met minimaal €10 te storten op je account. Dan komt de super odd van 100x vrij voor zowel een bet op de winst van Real als BVB. Ga voor jouw favoriet voor de winst en kies voor een maximale inzet van €1. Heb jij het bij het rechte eind? Dan ontvang je €100! Dit bedrag kan je meteen laten uitbetalen.

Deze actie is geldig voor alle nieuwe spelers die in Nederland wonen. Dit is een vervanger voor de Circus welkomstbonus. Je moet dus kiezen tussen deze speciale variant en de reguliere bonus bij sportsbook Nederland. Let er ook op dat je minimaal 24 jaar oud bent, anders kun je niet deelnemen.

super odds circus Dortmund - Real Madrid

Voorbeschouwing Borussia Dortmund – Real Madrid

Nederlandse inbreng bij de Champions League-finale! Donyell Malen maakt dit seizoen indruk in de aanval bij Borussia Dortmund en heeft serieuze kans op een plek in de basis. Hetzelfde is het geval voor Ian Maatsen, die pas sinds de winter bij de Duitsers actief is. Maatsen kwam in de winterstop op huurbasis over van Chelsea. Met name een goede keuze voor de Nederlander, want hij staat in de Champions League-finale en Chelsea werd zesde in de Premier League.

De Nederlanders bij Dortmund zijn leuk om extra op te letten, maar Real Madrid is de duidelijke favoriet. De Madrilenen hebben met Vinicius Jr. en Jude Bellingham spelers van absolute wereldklasse in huis en hebben finale-ervaring. Voor Toni Kroos is het zijn laatste wedstrijd in clubverband ooit. De Duitse middenvelder stopt er na het Europees Kampioenschap mee als professioneel voetballer. Ook in de quoteringen is te zien dat Real Madrid favoriet is om het toernooi te winnen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!