Laatste wedstrijd Play-Offs: Wint Genk nog een keer tegen Standard?

andre.lauer
17. mei 2019

Racing Genk is sinds gisteren kampioen van België, maar er wacht nog een laatste wedstrijddag in de Pro League Play-Offs. En met Genk tegen Standard brengt die ons een van de meest interessante wedstrijden van de Belgische competitie. Dit kan voor jou eigenlijk wel een attractieve wedstrijd worden om in te zetten. Na het titelfeest is het maar de vraag of Genk in beste vorm zal beginnen. Bij Circus zijn zij in ieder geval nog de favoriet op winst. Dit ligt voor een deel ook aan hun thuisvoordeel. Meer dan 100 verschillende selecties zijn er nu beschikbaar op de wedstrijd. Maar naast de selecties is er ook een super odd voor je. En dan hebben we het nog niet gehad over de bet sites bonus van de bookmaker!

Super odds voetbal Genk – Standard bij Circus online

Naast de 100+ verschillende selecties is er op dit moment ook een weddenschap met een buitengewone quotering. Wordt er zondag tenminste 1 doelpunt gescoord, dan liggen de odds bij 5.00. Voor de maximale inzet op deze weddenschap van € 10 ontvang je dus € 50. En dit in cash! We verwachten zeker minstens een doelpunt, dus lijkt dit een goede keuze voor je inzet. Maar ook de reguliere quoteringen zijn attractief. Zo is de winstquotering van Standard 3.80, en dit is toch een uitgelezen kans om de kampioen op zijn eigen veld te kloppen. Voor een gelijkspel ontvang je nog 3.84 keer je inzet. Wint Genk, dan ligt de notering bij 1.86.

Odds Genk - Standard Play-Offs Pro League bij bookmaker Circus
© Circus

Circus: 250 euro bonus en 100% voor je eerste storting

Met € 250 wacht er een van de hoogste aanboden van alle bookmakers op je. Voor je eerste storting bij de aanbieder ontvang je 100% van het bedrag als Circus bonus. Ga via onze link beneden naar de site van de aanbieder. Boven rechts op de site kun je op ‘maak mijn account aan’ klikken. Nadat je de stappen van de bookmaker gevolgd hebt, plaats je een eerste storting. Hierbij moet je bedrag bij minstens € 10 liggen. Circus biedt je hiervoor 100% van je storting als bonus. Het maximale bedrag van dit aanbod ligt bij € 250.

Nadat je de bonus hebt ontvangen, moet je hem enkel 1 keer inzetten. De minimale quotering hiervoor ligt bij maar 1.50 en je hebt 7 dagen de tijd om dit te doen. Geen moeilijke voorwaarden en hoge quoteringen dus voor het vrijspelen van je bookie bonus. Daarnaast zijn er ook 2 x € 5 als free bets beschikbaar. Ten eerste ontvang je al € 5 voor je aanmelding bij de bookmaker. Nog een keer € 5 wachten als gratis weddenschap voor het invullen van je gsm-nummer bij je aanmelding. Deze € 10 free bets moeten 30 keer worden gespeeld tegen odds van minstens 1.60. Zet nu in op Racing Genk – Standard Luik en de laatste wedstrijd van Play-Off 1 bij Circus!

Circus Nieuws