Nigeria – Zuid Afrika in de kwartfinale Africa Cup

Peter Vissers
9. juli 2019

Woensdag om 9u s’avonds valt er een fantastische Africa Cup match te bewonderen. Favoriet Nigeria staat in de kwartfinale tegen Zuid-Afrika. Op dit artikel gaan we in over de odds van deze partij en bieden we je ook een verhoogde odds offer van Circus aan!

Odds Nigeria – Zuid-Afrika

Nigeria is sowieso de grote favoriet in deze wedstrijd om een groot aantal redenen. In de laatste 5 matchen is er enkel 1 verlies in de laatste groepwedstrijd van de Africa Cup 2019 tegen Madagaskar. Zuid Afrika doet het slechter met 2 verliezen en één gelijkspel in de laatste 5 partijen. In de groepsfase won het 2 van de 3 wedstrijden met een magere 1-0 tegen relatief zwakke tegenstanders. Vooral de 3-2 winst van Nigeria tegen Kameroen in de achtste finale is voor ons heel overtuigend, hoewel een winst tegen gastland Egypte voor de Zuid Afrikanen ook heel mooi is.

Quoteringen Africa cup kwartfinale Nigeria - Zuid-Afrika
© Circus

De Nederlandse bookmakers hebben dus een sterk geloof in een winst voor Nigeria, hoewel je hun tegenstanders nog niet kan afschrijven. Bijna alle spelers van Zuid-Afrika spelen in eigen land en kennen elkaar dus redelijk goed. Dit is een niet te onderschatten voordeel dat kan resulteren in een sterker samenspel van de gehele ploeg. Vergelijk dit even met de Nigerianen en dan zie je dat deze zowat overal spelen. Er zijn dan ook veel Europese scouts die jaarlijks gaan shoppen in het arme Afrikaanse land. De enige speler die in eigen land speelt is de doelman Ikechukwu Ezenwa. Kunnen deze Premier League en andere Europese competitiespelers evengoed samenspelen?

Circus: verhoogde quoteringen Nigeria – Zuid Afrika

Net zoals bij elk groot evenement zoeken we voor jou de meest interessante verhoogde quoteringen uit. En dat is dit keer deze mooie promotie van Circus geworden. Indien je wil wedden op Nigeria – Zuid Afrika dan kijk je op boosted odds met de odds van de dag promotie van Circus.

verhoogde quoteringen kwartfinale africa cup Nigeria - Zuid Afrika
© Circus

Als Nigeria de wedstrijd wint & meer dan 2.5 totale doelpunten gescoord worden dan krijg je quotes van 4.60! Als je de maximum stake van € 10 inzet kan je € 46 in totaal winnen. Dat lijkt op onze redactie sowieso een redelijk sterke bet. Geloof jij dat de favorieten Nigeria deze wedstrijd kunnen winnen? Denk je dat het een doelpuntenfestijn gaat worden? Mis deze geweldige bet dan niet.

Ben je nog geen klant bij Circus? Dan kan je ook nog eens hun knappe welkomstbonus ontvangen. Je kan in totaal € 250 maximum aan free bets ontvangen bij je eerste storting. Ook goed meegenomen is de gratis € 5 zonder storting bij aanmelding, met nog eens een extra € 5 na het registreren van je telefoon nummer. Het gestort bedrag kan je in stukken inzetten waarna je na elke bet een deel van je free bets ontvangt. Deze zal je moeten inzetten op odds van minimum 1.50.

Meer match details Nigeria – Zuid Africa kwartfinale Afrika Cup

Als je deze wedstrijd wil volgen dan kan dat woensdagavond om 21u00 in Cairo. Mis je Circus verhoogde quoteringen niet of neem gewoon de free bets van de welkomstbonus. Registreren bij Circus kan via onderstaande link.

Circus Nieuws