Wedden op Parijs-Roubaix met €250 bonus

Peter Vissers
12. april 2019

Zondag gaat de 117de editie van de klassieker Parijs Roubaix van start. Zet je dus zeker schrap in je zetel voor dit ongelooflijke evenement. De 257 kilometer lange rit heeft meer dan 50 kilometer aan kasseien. Laten we dus hopen op goed weer, want bij regen zien we regelmatig wel eens wat valpartijen op de spekgladde kasseien. Liever nog wat meer spanning tijdens het lange parcours? Dan kan je bij Circus wedden op het wielrennen met onze fantastische Sports Betting bonus!

Ontvang tot € 250 stortingsbonus bij Circus en € 10 gratis!

Stort vandaag en krijg tot € 250 aan free bets voor 100% van je storting. Elke weddenschap die je maakt me je eerste stortingsbonus geeft je recht op een gratis weddenschap van dezelfde waarde. Je moet wel gokken met odds van minimaal 1.50 om aan de volwaarden te doen. Dat vinden wij alvast een flink aanbod. En dat is nog niet alles, maak gewoonweg een account en je krijgt ook meteen € 5 bonus cadeau, en nog eens 5 € als je hierna je telefoon nummer bevestigt. Dit bedrag moet 30 maal rondgespeeld worden.

Win € 5 voor je inschrijving bij bookmaker Circus Bet online
© Circus

Parijs – Roubaix: Odds en voorbeschouwing

Wint Peter Sagan dit jaar ook weer de prestigieuze Parijs-Roubaix titel? Of kunnen de outsiders Greg Van Avermaet, Zdenek Stybar of de Duitser John Degenkolb deze editie stevig uitpakken? De vorige winnaar heeft alleszins alvast de beste quoteringen met een sterke 4.65 winstkansen. Wie er ook wint, het wordt sowieso net zoals elk jaar een moeilijke etappe. Als Sagan ook dit jaar weer de overwinning weet te pakken, is dat zeker een mooie prestatie. Helaas kan hij niet op een indrukwekkende lijst komen te staan met andere legendarische wielrenners. De ‘Dubbel’ behaal je door zowel de Ronde van Vlaanderen, als Parijs-Roubaix te winnen. De laatste twee die de Dubbel wisten te behalen waren Fabian Cancellaro, met of zonder motortje in zijn fiets, en Tom Boonen. Momenteel zijn er 10 wielrenners op deze lijst, tot zover enkel Belgen en twee Zwitsers.

De Franse klassieker: de parel van het wielrennen

De bijnaam “Hel van het noorden” is afkomstig door hoe het gebied er uitzag na de eerste wereldoorlog. Het is ook gewoonweg een perfecte omschrijving van de gemiddelde Parijs-Roubaix rit. De vaak regenachtige omstandigheden maken het uiterst moeilijk om je mentaal en fysiek voor te bereiden. Speciale fietsen net gemaakt voor dit parcours zijn dan ook vaker de regel dan de uitzondering. Tradioneel speelt deze zich altijd een week na de andere klassieker af, de ronde van Vlaanderen. Dit jaar won de italiaan Alberto Bettiol.

Spanning alom dus op zondag, zeker als je van het indrukwekkende Circus bonus aanbod gebruikt maakt. Wacht dus niet te lang en maak nu een storting!

Circus Nieuws