Topper tussen Brugge en Anderlecht in de Jupiler Pro League

Erik de Kort
19. september 2019

Op zondag staat in de Pro League opnieuw een spannende match op het programma. Club Brugge neemt het thuis op tegen Anderlecht. Maakt het gehavende Anderlecht tegen het thuis spelende Club Brugge?

Brugge de laatste 10 wedstrijden ongeslagen

We zien dat Brugge van de laatste 11 wedstrijden er liefst 7 heeft gewonnen en 4 heeft gelijkgespeeld. Brugge is dus ongeslagen de laatste elf wedstrijden en staat met een wedstrijd minder dan koploper Standard op de tweede plek op de ranglijst. Het verschil is één punt.

Club Brugge heeft het beste doelsaldo in de Pro League. Zowel Standard Luik als Gent wisten meer te scoren maar kregen ook meerdere goals tegen. De nummer twee van de competitie heeft slechts 2 goals tegen gekregen het hele seizoen en wist er zelf 14 te scoren. De verdediging van Brugge staat dus als een huis. Als je wilt inzetten op deze wedstrijd maar nog geen bookmaker hebt gekozen, zullen wij er zo nog een voor je aanraden waarbij ook een mooie stortingsbonus klaar staat. Maar eerst gaan we nog wat verder op de teams en de odds voor de wedstrijd.

Donkere wolken pakken zich samen boven Anderlecht

Anderlecht zit in een crisis. Dat kunnen we nu wel opmaken. De ploeg staat op de dertiende plaats, wedstrijden worden amper gewonnen. Het enige hoogtepunt is wellicht de overwinning op koploper Standard Luik te noemen. Anderlecht wist zowaar eens te winnen en koos de koploper van de Pro League uit om dit waar te maken.

Ook de grote namen die zijn binnengehaald weten niet te imponeren en dus zit speler-coach Kompany met zijn handen in het haar. De nodige blessures helpen natuurlijk ook niet. Kompany zelf is geblesseerd en niet zeker voor de wedstrijd tegen Brugge maar ook de Engelse spits Roofe, die deze zomer werd gehaald van Leeds United heeft een enkelblessure. Roofe lijkt het duel met Brugge te moeten gaan missen maar er is hoop dat Kompany toch minuten zal kunnen gaan maken.

inzetten odds club brugge anderlecht

© Unibet

Wat de bookmakers verwachten van Club Brugge tegen Anderlecht

Er staat een hoop op het spel aankomende zondag in het Jan Breydel Stadion. De bookmakers houden rekening met de vormcrisis van Anderlecht en dat werkt zeker door in de odds. Met Okereke en Vanaken als topscorers, zijn de odds voor winst van Brugge 1.60.

Als je gelooft in een wederopstanding van Anderlecht loont het zeker om hierop in te zetten. De odds zijn 5.00 voor een overwinning terwijl je bij een gelijkspel 4.50 krijgt momenteel. De bookmakers houden rekening met het scorend vermogen van Brugge. Als je namelijk inzet op een doelpuntloze wedstrijd krijg je 29 keer je inzet terug!

Inzetten nu nog interessanter met verdubbeling winst bonus!

De bovengenoemde odds komen rechtstreeks bij Unibet vandaan. Deze zeer bekende bookmaker heeft haar sporen reeds verdiend in de gokwereld en dan met name het wedden op sporten. Inzetten op de Pro League en andere topcompetities wordt nu heel leuk gemaakt door de Unibet bonus. Als je in één week vier weddenschappen speelt met odds hoger dan 1.40 en inzet met € 5 per weddenschap, krijg je namelijk de vijfde weddenschap aan € 5 gratis! Deze gratis weddenschap blijft vervolgens zeven dagen geldig dus je hebt even de tijd om een mooie match uit te zoeken! Kop deze geweldige actie nu nog binnen en klik op de link beneden!

 

Unibet Nieuws