Kan Brugge Manchester United verrassen in de Europa League?

Erik de Kort
18. februari 2020

Op 20 februari verwelkomt Club Brugge Manchester United in de Europa League. Wie van deze twee ploegen neemt een belangrijke stap richting de laatste 16?

Uitverkocht stadion geeft Club Brugge steun

Een tegenstander van wereldformaat komt Brugge bezoeken en dus is het Jan Breydelstadion tot de nok toe uitverkocht. Brugge doet het goed in eigen huis. Met een gemiddelde van 2 goals per match gescoord en slechts 0.86 tegen. Afgelopen weekend won Brugge met 2-1 van Beveren thuis. Het was Mats Rits die in de slotseconde van de match de winnende goal maakte en met zijn tweede goal van de wedstrijd de drie punten thuishield. In de competitie staat Brugge negen punten voor op nummer 2 Gent. Met name de laatste weken laat Brugge veel punten liggen. Spaart het wellicht krachten om goed voorbereid tegen Manchester United voor de dag te komen of mist het vorm? We weten in ieder geval dat we een mooi gevecht kunnen zien in Brugge. Geven de bookmakers Brugge überhaupt een kans tegen het grote Manchester United?

Manchester United eerst nog tegen Chelsea

Waar Brugge op zaterdag al speelde en zo een paar dagen rust heeft voor de Europa League wedstrijd speelde Manchester United op maandag nog de Premier League kraker tegen Chelsea. Voor de Mancunians dus een druk programma. Ole Gunnar Solskjaer zal het wel nog moeten doen zonder Scott McTominay en Marcus Rashford. Beide spelers lijken pas eind februari terug te keren bij de wedstrijdselectie. United staat op de negende plek in de Premier League en is dus bezig aan een zeer matig seizoen. Als Manchester United het seizoen nog ietwat succesvol wilt afsluiten is het eigenlijk verplicht door te stromen naar de finale van de Europa League. Een goed resultaat tegen Brugge is daar dan wel voor nodig. We pakken de odds erbij van Ladbrokes waar er ook een mooie sportweddenschappen bonus voor je klaar staat.

de odds bij Club Brugge Manchester United

©Ladbrokes

Wie is volgens Ladbrokes favoriet voor deze match?

Maakt Club Brugge een kans tegen Manchester United in eigen huis of verwachten de bookmakers dat Brugge kansloos ten onder gaat tegen United.  De odds bij Ladbrokes laten zien dat er geen hele grote favoriet is deze eerste wedstrijd in Brugge. Als de ploeg van Philip Clement wint van United krijg je 2.875 keer je inzet bij Ladbrokes. Voor een overwinning van Manchester United krijg je net iets minder. De odds als de Reds winnen staan op 2.40. Manchester is dus favoriet maar toch zeker niet overduidelijk. Mocht je inzetten dat de eerste wedstrijd uitloopt in een gelijkspel dan krijg je 3.10 keer je inleg.  We noemden net al even de Ladbrokes bonus en gaan hier gelijk even dieper op in.

De bonus bij deze mooie match!

Met Ladbrokes kan je nu gratis wedden als nieuwe speler. Deze bonus is speciaal voor nieuwe spelers. Er staat een bonus voor je klaar van €200. Deze bonus is een freebet ter hoogte van jouw storting met een maximum van €200. Met zoveel mooie wedstrijden de aankomende periode is deze Ladbrokes bonus dus echt de moeite waard!

 

Ladbrokes Nieuws