Club Brugge vs Paris Saint Germain, sterrenensemble op bezoek in Brugge

Peter Vissers
15. september 2021

De opening in de Champions League is voor Club Brugge meteen een loodzware, thuis tegen het PSG van Messi, Neymar, Mbappé en vele andere toppers.
Club Brugge trof het niet met de loting. De blauw-zwarten zagen naast PSG ook nog eens Manchester City en RB Leipzig uit de koker komen, waardoor ze voor een loodzware opgave staan om hun Europese avontuur te verlengen.

PSG neemt ook geen halve maatregelen tegen Brugge, afgelopen weekend tegen Clermont Foot werden de meeste Zuid-Amerikaanse spelers nog gespaard omdat ze pas net terug waren van een zware interlandbreak, maar volgens de lokale pers is coach Mauricio Pochettino in deze wedstrijd voor het eerst van plan om de grote drie samen te laten spelen. Club kan zijn borst dus natmaken komende woensdag tegen Neymar, Lionel Messi en Kylian Mbappé.

Club Brugge - PSG kansen in de CL met stats
© Bet777

Ondanks dat Paris Saint Germain met vele sterren aantreedt is het team in België nog lang niet op zijn sterkst. Zo zijn Ángel di Maria en Idrissa Gueye niet aanwezig vanwege een schorsing uit het toernooi van vorig jaar. Daarnaast is Sergio Ramos nog steeds niet klaar voor zijn debuut bij de Fransen omdat hij nog herstellende is van een blessure. Ook de kersverse Europees kampioen Marco Verratti is er vanwege een blessure niet bij.

Club Brugge daarentegen lijkt over een volledig fitte selectie te beschikken. Of de teruggekeerde Wesley en José Izquierdo al fit genoeg zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar voor de rest lijkt iedereen gewoon beschikbaar voor de ploeg van Philippe Clement. Dat betekent dat Noa Lang, die alweer direct in vorm is dit seizoen de aanval van de thuisploeg van creatieve bevliegingen mag voorzien. Wil je wedden op voetbal, dan is deze wedstrijd een goeie kans om geld te verdienen.

Wedden op Club Brugge vs Paris Saint Germain

Als je een rotsvast vertrouwen hebt in de thuisploeg, dan is dit je kans om miljonair te worden, want de Fransen zijn zó favoriet bij de bookmakers dat je bijvoorbeeld bij Bet777 een quotering 13.00 krijgt als de thuisploeg hier een overwinning uit kan slepen. Als de bezoekers zoals verwacht de overwinning pakken, krijg je daar 1.23 voor.

Het is misschien ook wat teveel gevraagd om echt een overwinning van de gastheren te verwachten, maar je kunt natuurlijk ook op de handicap wedden. Als je bijvoorbeeld op Club Brugge +1 wedt dan kun je 4.75 krijgen. Je wint dan de weddenschap als PSG de wedstrijd niet wint. Voor Club Brugge +2 krijg je 2.30 en Club Brugge +3 kan je alsnog 1.50 opleveren. Je wint in dat geval de weddenschap als PSG met maximaal twee doelpunten verschil wint.

Met zoveel aanvallende kracht in het elftal is een monsterscore natuurlijk ook niet uit te sluiten. De bookmaker heeft ook weinig vertrouwen in de verdediging, want je krijgt maar liefst 20.00 voor een 0-0 eindstand. Pas bij vier doelpunten of meer komen er redelijke odds, want daarvoor krijg je 2.20 en dat loopt gestaag op naarmate je op meer goals wedt.

De aftrap van Club Brugge vs Paris Saint Germain is aanstaande woensdag om 21:00

Bet777 Nieuws