Spanning in de Jupiler Pro League: Club Brugge – Standard Luik

Erik de Kort
26. oktober 2019

Het is zover, de nummers één en twee van de competitie treffen elkaar op zondag. Komen beide clubs op gelijk aantal punten of verstevigt Club de voorsprong?

3 punten voorsprong met een match minder voor Club

Philip Clement doet het goed met Brugge. In de competitie staat Brugge op één en in de groepsfase van de Champions League heeft het nog zicht op Europees voetbal. Gezien de tegenstanders in Groep A is dat een prestatie want PSG, Real Madrid en Galatasary zijn zeker niet de minste clubs van Europa. Brugge heeft in de competitie slechts drie tegengoals hoeven te verwerken en dat is het minste aantal van de Jupiler Pro League. Met 26 op 30 gaat het Brugge dus voor de wind. Dit weekend kan het een gat slaan met nummer twee Standard als het thuis weet te winnen. De Nederlandse bookmakers gaan uit van een overwinning voor Brugge. Denk jij dat Brugge de koppositie versterkt?

Standard met lastige uitwedstrijd voor het treffen met Brugge

De wedstrijd tegen Brugge komt direct na de zware Europa League wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. Twee moeilijke wedstrijden dus voor Philip Clement en zijn team. Het team kan zich in beide wedstrijden geen fout veroorloven. Het wilt en verder in Europa maar natuurlijk ook de achterstand op Club Brugge niet vergroten. Brugge dat op dinsdag kansloos verloor met 0-5 van PSG, heeft twee extra rustdagen kunnen pakken en zal dus fitter voor de dag komen dan Standard.

De laatste onderlinge wedstrijden worden vaak gewonnen door de thuisploeg. Vorig seizoen won Brugge thuis met 4-0 terwijl in de uitwedstrijd in Luik gewonnen werd met 2-0 door Standard. Het seizoen hiervoor ging gebeurde exact hetzelfde. Club Brugge won thuis met 3-0 en Standard versloeg thuis Club Brugge met 3-1. Deze wedstrijd wordt in Brugge gespeeld. Pakt Club opnieuw de punten? We gaan kijken wat de bookmakers verwachten van de wedstrijd en kijken ook gelijk naar een mooie sportweddenschappen bonus.

 

Club Brugge ontvangt Standard!

 ©Ladbrokes

 

De odds op Club Brugge – Standard Luik

De thuisclub is volgens Ladbrokes de grote favoriet voor de mooiste wedstrijd van dit weekend. Als Club Brugge wint van Standard Luik krijg je hier 1.40 voor. Zulke odds geven duidelijk aan dat de tegenpartij Standard dan de underdog moet zijn. Dat is het geval/ Voor een Luikse overwinning krijg je namelijk 7.50 terug. Ook een gelijkspel heeft hoge odds met 4.50. Gokken op deze mooie topper wordt nog interessanter met de Ladbrokes bonus die we gelijk even uitleggen.

Inzetten op de topper in de Jupiler League met freebet tot €200

Als nieuwe spelers bij Ladbrokes pak je nu tot €200 gratis mee bij jouw eerste weddenschap. Je krijg 100% freebet van het bedrag van jouw eerste weddenschap op odds van minimaal 1.50. Als jij bijvoorbeeld €100 inzet op winst Standard, staat er direct een freebet van hetzelfde bedrag voor je klaar waarmee je op een andere match kunt inzetten ongeacht het resultaat van jouw weddenschap op Standard. Wil jij meer weten over deze promo of direct inzetten? Klik op de link en ga direct naar Ladbrokes

 

Ladbrokes Nieuws