Wint Brugge ook thuis van Zenit?

Erik de Kort
30. november 2020

Met nog twee wedstrijden te gaan en de derde plek in de groep zit er niets anders op voor Club Brugge dan thuis te winnen van Zenit om nog een kans te maken op overwintering in Europa? Lees hier wat kun kansen zijn.

Houdt Brugge hoop na twee nederlagen?

Na het knappe gelijkspel tegen Lazio moest Brugge het opnemen tegen Borussia Dortmund, de koploper in groep F. Dortmund was tweemaal met 3-0 te sterk voor de Belgisch kampioen en dat komt hard aan. Hierdoor staat Club op de derde plek en lijkt het genoegen te moeten nemen met de derde plek. Het verschil met nummer twee Lazio bedraagt inmiddels vier punten. Dortmund staat op Kop met negen punten en lijkt dan ook zeker te zijn dat ze doorgaan naar de laatste 32. Enkel als Club twee keer wint en Lazio dan wel Borussia Dortmund twee keer verliest is er nog een kans.

Zenit staat op een punt en wist alleen gelijk te spelen tegen Lazio. Als Zenit wint van Brugge komen ze dus op hetzelfde aantal punten. Zenit speelt de laatste wedstrijd wel nog tegen Dortmund. Ook In de Jupiler Pro League speelde Brugge dit weekend verrassend gelijk tegen Moeskroen en laten ze toch wel vaak punten liggen dit seizoen. We zijn dan ook benieuwd wat de online bookmakers voor odds geven bij deze wedstrijd.

Alles of niets voor Zenit

Zenit heeft eigenlijk niets te verliezen woensdagavond. Ze staan al laatste en alleen een overwinning kan ze de Europa League nog bezorgen. Voor de Champions League zijn ze al uitgeschakeld. De koploper van de Russische Premier League zal alles moeten geven tegen Brugge, hopend op drie punten en dan afwachten wat ze zelf nog kunnen doen tegen Dortmund en wat de uitslag zal worden tussen Lazio en Club Brugge volgende week.

De laatste weken laat Zenit echter wel veel punten liggen, zo ook in de Russische competitie. Van de laatste vijf wedstrijden in alle competities werd er slechts één keer gewonnen en dat was op 8 november tegen Krasnodar. De wedstrijd in eigen huis ging in de slotseconden verloren en daar zal Zenit ongetwijfeld revanche op willen. Laten we kijken wat de odds zijn bij Ladbrokes.

wed nu op Club Brugge tegen Zenit Champions League

©Ladbrokes

 

De odds bij Club Brugge – Zenit st. Petersburg

Wedden op deze mooie Champions League groepswedstrijd doe je nu heel gemakkelijk en met goede odds bij Ladbrokes. Club Brugge won in Rusland al en dat lijkt ook bij de bookmakers de doorslag te geven om Brugge favoriet te zetten. Je krijgt voor wedden op Club Brugge nu 2.10 wat vrij hoog is. Voor wedden op Zenit staan de odds nu op 3.40 en dat is net iets lager als wat je voor een gelijkspel krijgt. We verwachten dat het een lastige wedstrijd voor Club maar dat een nipte overwinning moet kunnen.

Als Nederlander wedden op deze wedstrijd

Ladbrokes is een bookmaker die niet in Nederland beschikbaar is. Nu hoef je niet gelijk in zak en as te gaan zitten want er zijn tal van top bookmakers beschikbaar die bovendien nog eens een sportweddenschappen bonus geven. Je vindt ze in ons overzicht met Nederlandse bookmakers! We wensen je veel wedplezier bij deze en alle andere Europese wedstrijden deze week!

Ladbrokes Nieuws