Revancheert Club Brugge zich tegen Zulte Waregem

Erik de Kort
5. maart 2021

Op een zeer vervelende manier vloog Blauw-Zwart uit de beker. Nu staat in de competitie Zulte Waregem te wachten. Lukt het Club Brugge om de draad weer op te pakken?

Einde aan geweldige reeks van Club Brugge

Het verlies tegen Standard mag door vele Brugge fans dan als onterecht worden beschouw, de nederlaag staat en het is dus een feit dat Club Brugge uit de beker ligt. Een zure verliespartij waar we ongetwijfeld nog veel over zullen gaan horen de komende dagen. Hoe onterecht de verloren wedstrijd ook is, Brugge moet verder en kan zich deze zondag herpakken tegen Zulte Waregem. Blauw-Zwart kende een lastige periode met veel ziektegevallen.

De uitschakeling in de Pro League kwam vorige week ook al hard aan en eindelijk leken spelers zoals Vanaken en Noah Lang terug te keren. Meer spelers zagen weer kans om te spelen maar tegen Standard ging het dan toch mis. De laatste nederlaag is van 20 december toen Gent met 0-1 te sterk was op Jan Breydel. Sindsdien werd er alleen maar gewonnen in de competitie en daardoor is het gat met nummer twee Antwerp maar liefst vijftien punten. Club Brugge heeft zelfs twee wedstrijden minder gespeeld. Club Brugge kan die goede reeks voortzetten maar we moeten toch ook rekening houden dat het vertrouwen wel eens een flinke klap heeft gehad van het bekerdrama op donderdag. Dat maakt het wedden op voetbal des te interessanter en we gaan zo dan ook kijken wat de online bookmakers van deze match verwachten.

Zulte Waregem is op stoom de laatste weken

Zulte staat zesde en is de laatste weken goed bezig met 16 op 18. Er werd alleen gelijkgespeeld tegen Charleroi maar de andere wedstrijden in de Pro League gingen allemaal gewonnen. De laatste nederlaag in de Pro League was op 27 januari tegen Genk. Zulte Waregem heeft zelfs nog kans om zich te plaatsen voor de play-offs 1 maar daar moeten ze dan wel de huidige vorm voor blijven voortzetten. Het verschil met de huidige nummer vier Oostende is drie punten maar er liggen meer kapers voor de kust. Leuven staat ook op 43 punten terwijl Anderlecht op 45 punten staat. Het programma van Essevee is wel lastig. Na Brugge staan, Anderlecht, Eupen, Mechelen en Gent nog te wachten. Of Essevee kan profiteren van het bekerdrama van Brugge volgens de bookmakers zie je hieronder.

wedden op club brugge zulte waregem odds 07-03-2021

©Circus

Heeft Zulte Waregem een kans tegen Club Brugge?

Club Brugge lijkt onverslaanbaar in de Pro League en is bij de bookmakers ook deze wedstrijd weer topfavoriet. Zulte Waregem heeft dan wel een goede reeks achter de rug, tegen Club lijken ze weinig kans te hebben. De odds voor een overwinning van het thuisspelende Club Brugge staan op 1. 30 en voor winst van Essevee krijg je maar liefst 9.25 keer je inzet terug. Ook een X lijkt bij de bookmakers onwaarschijnlijk. Hier wordt namelijk 6.24 voor gegeven bij Circus. Je kunt je heel eenvoudig aanmelden bij Circus om direct van deze odds te profiteren door op de link hieronder te klikken. Ook kun je natuurlijk even onze Circus ervaringen lezen.

 

Circus Nieuws