Derby van Brugge – € 200 voor je inzet!

Sander Cement
8. februari 2019

Met Cercle tegen Club wacht er deze zondag een interessant derby op je. Club staat op dit moment al 9 punten achter op leider Racing Genk. Zij willen dus niet alleen 3 punten winnen, maar ook de voorsprong van de leider laten slinken. Cercle staat dan weer dertiende. Met 26 punten staan ze niet ver achter op het middenveld van de Pro League. Maar tegelijk zijn ze ook nog volop bezig in de degradatiestrijd. Een club uit Brugge wil de leiding in het klassement terug, en de andere wil zich vastspelen in het middenveld van het klassement. Wie is je favoriet in deze wedstrijd?

100% van je inzet bij BetFIRST

Nog geen account bij de bookmaker? Dan maak je best je account aan voor de wedstrijd tussen Cercle en Club. Volg onze link naar de pagina van de bookmaker. Registreer je account en plaats een eerste weddenschap op de wedstrijd in de Pro League. Nu wachten er 100% van je stortingsbedrag op je als bookie bonus. Het maximum bedrag dat er op je wacht is € 200. Zowel qua maximaal bedrag alsook percentage hoort het welkomstaanbod van de bookmaker tot de beste online. Profiteer dus van de € 200.

Bonus Betfirst
© BetFIRST

De bonuscondities van de bookmaker

Voordat je het bedrag kunt laten uitbetalen, heb je nog 30 dagen tijd om aan de condities te voldoen. Dit is geen bijzonder lange duur, maar de condities zijn ook niet zo scherp als bij de andere bookmakers. Speel zowel je stortingsbedrag alsook de bonus telkens 2 keer. Voor een inzet van € 100 moet je dus een bedrag van 4 x 100 = 400 euro spelen. Er bestaat een minimale quotering van 1.40 om deze condities te realiseren. Maak dus nu je account aan, stort een eerste keer op Cercle – Club en speel je bonus vrij!

Beste quoteringen op de derby van Brugge

Cercle is duidelijk de outsider voor deze wedstrijd. Op dit moment wacht er een quotering van 5.80 op je in het geval van winst. Een winst van Club Brugge levert je een quotering van 1.52 op. Voor een gelijkspel ontvang je een quotering van 4.65. Op dit moment wachten er 121 verschillende weddenschappen op je bij de bookmaker. Voor een dubbele kans bedraagt de quotering voor Cercle 2.50 en voor Club 1.17. Natuurlijk is het ook mogelijk om te wedden op de exacte score van de wedstrijd of de doelpunten. Wed dus op Cercle – Club bij BetFIRST met de beste quoteringen. De derby van Brugge in de Jupiler Pro League laat je tot € 200 winnen.

BetFIRST Nieuws