Community Shield: Manchester City tegen Liverpool met € 35 risicovrij

Peter Vissers
30. juli 2019

De Premier League strijd tussen deze 2 teams was vorig jaar allicht spannend genoeg. We krijgen dan ook meteen terug Manchester City – Liverpool actie bij de FA Community Shield. Bij Campeonbet krijg je voor deze wedstrijd ook nog een € 35 risk free bet!

Klopp geeft aan dat de Community shield geen echte prijs is

De trainer van Liverpool heeft in een persconferentie aangegeven dat zijn team niet beoordeeld kan worden op de uitkomst van de wedstrijd. In zijn ogen is het meer een vriendschappelijke wedstrijd. Ofdat zo ook zal zijn, moeten we nog even afwachten. De fans zullen zeker graag wraak nemen op City, die op de laatste dag van het Premier League seizoen de droom van Liverpool volledig vernielde. Liverpool wist wel de Champioens League prijs veilig te stellen met een enorm saaie vertoning tegen de Tottenham Hotspurs.

Wat zijn de odds Liverpool – City?

Je hebt de Champions League titel verdediger die het opneemt tegen de winnaar van de Premier League. Deze zelfde teams streden met een record aantal punten tot de laatste dag om de landelijke titel. De bookmakers Nederland hebben daar andere gedachten over met een zware voorkeur voor Manchester City om de wedstrijd te winnen met een quotering van 1.95. Voor de Europese kampioenen betalen bookmakers 3.50 voor een overwinning terwijl een gelijkspel de laagste waarschijnlijkheid heeft en de hoogste quotering van 3.75.

Tussen deze teams zijn er 6 uit de laatste 7 wedstrijden waar de uitslag voor Liverpool en City eindigden met meer dan 2.5 doelpunten in de reguliere speeltijd. Liverpool heeft de laatste 5 wedstrijden geen clean sheet weten te behouden en City is ook enorm gevaarlijk in de aanval. De laatste 6 wedstrijden voor Liverpool zijn ook met meer dan 2.5 doelpunten geëindigd. Wat een beide teams om te scoren en een uitslag over de 2.5 doelpunten een statistisch goede keuze maakt. Liverpool en beide teams om te scoren heeft een hoge quotering van 6.0 terwijl Manchester City en beide teams om te scoren maar 3.50 heeft als quotering dat een lagere kans heeft in onze ogen dan Liverpool om de overwinning binnen te slepen.

Liverpool - Manchester city quoteringen in de FA Community Shield cup
© Campeonbet

Ga wedden op Community Shield Liverpool – City met € 35 risk free bet

Deze week is er een geweldige promotie voor alle Community Shield gokken favorieten. Naast de Campeonbet bonus van € 100 krijg je elke week allerlei promoties. Deze week krijg je € 35 risicovrije free bet bij een weddenschap op Liverpool – City quoteringen. We leggen meteen uit hoe je deze krijgt.

Als je een storting van minstens € 30 maakt deze week dan kan je een weddenschap op deze wedstrijd plaatsen. Je eerst bet van minimum € 10 op de FA Community Shield telt meteen mee zolang de odds minimum 1.60 zijn. Indien je uiteindelijk een verliezende weddenschap hebt, dan krijg je 100% tot € 35 terug als een free bet.

  • Om deze free bet te krijgen zal je binnen de 48 uur na afloop van de weddenschap de customer service moeten contacteren
  • Deze zal je dan enkel op single pre-match bets kunnen inzetten tegen quoteringen van 2.00
  • De free bet blijft goed in totaal voor 7 dagen na ontvangst

Ga dus zeker via de link onderaan naar deze fantastische bookmaker. Pak je risk free bet van € 35 of je welkomstbonus van 100% tot € 100. We wensen je veel succes toe!

 

CampeonBet Nieuws