Wedden op CONMEBOL Zuid-Amerika WK-kwalificatie: speeldag 3

Robert Brondel
10. november 2020

De WK-kwalificaties zijn van start gegaan ondertussen. Dat is ook in Zuid-Amerika de voetbalfanaten niet ontgaan. Op donderdag 12 november start de derde speeldag binnen de Zuid-Amerikaanse competitie voor WK-deelname, ook bekend als CONMEBOL.

De derde speeldag werd verspreid over drie dagen. De wedstrijden van deze derde speeldag vinden allen plaats in november. Het gaat om de wedstrijden Bolivia – Ecuador, Argentinië – Paraguay, Colombia – Uruguay, Chile – Peru en Brazilië – Venezuela. Om een idee te krijgen van wat er zal spelen in deze vaak turbulente Zuid-Amerikaanse competitie. Deze telt trouwens mee voor de WK-plaatsingen. Voor deze WK-kwalificaties vertrouwen we op de beste bookmakers om ons wegwijs te maken in de odds.

De noteringen voor CONMEBOL kwamen uit een nieuwe hoek gekropen dit keer. We vonden namelijk degelijke odds bij Mobius.bet, een van de nieuwere bookmakers op de markt.

kwalificatie conmebol 12 november 2020

Bolivia – Ecuador (12-11-2020)

Dat Bolivia niet de sterkste ploeg van de CONMEBOL is, wisten we al. We zagen hen recent nog nipt verliezen tegen Argentinië (1-2), en zwaar afgaan tegen Brazilië (5-0). Ook Ecuador verloor tegen Argentinie met 1-0, maar heeft er dan weer een recente overwinning op zitten tegen Uruguay (4-2). Ecuador lijkt ook de bovenhand te zullen grijpen in deze wedstrijd, hoewel Bolivia over het thuisvoordeel beschikt. Gaan de panfluiten alsnog zingen, daar in de tribune?

Argentinië – Paraguay & Colombia – Uruguay (13-11-2020)

Argentinië doet het goed in de CONMEBOL tot dusver, met twee overwinningen. Uiteraard zijn zij de sterkste ploeg in dit duel tegen Republiek Paraguay, dat lezen we ook af in de odds. Met 1.33 beloven ze het verder te schoppen dan de Paraguayanen aan 7.50. Nochtans is Paraguay met een winst op Venezuela en gelijkstand tegen Peru niet slecht bezig tijdens deze CONMEBOL-competitie.

Columbia is niet de sterkste Zuid-Amerikaanse ploeg, maar neemt toch de bovenhand tegen Uruguay op vrijdag de dertiende. Ze wonnen van Venezuela met 3-0 en speelden gelijk tegen Republiek Chili met 2-2. De odds beloven in hun voordeel bij Mobius.bet, aan 2.00 tegenover 3.80 voor Uruguay. Maar Uruguay zal strijden, en ook een gelijkstand aan 3.30 is niet geheel uitgesloten.

Chili – Peru & Brazilië – Venezuela (14-11-2020)

Republiek Chili ontvangt de nationale ploeg van Peru op zaterdag 14 november. Ze verloren van Uruguay en speelden gelijk tegen Colombia. Onze bets gaan naar winst voor Chili voor deze wedstrijd, en ook wat betreft onze bonus vrijspelen is dit veruit de weddenschap die je het meeste zekerheid zal bieden. Let echter op voor een gelijkstand in deze match, want Peru zijn geen watjes. Over zich heen laten lopen is uit den boze, het wordt dus wel een strijd die we graag ook live volgen.

De grootste underdog van deze CONMEBOL-competitie is ongetwijfeld Venezuela. Met enkel verlies op hun teller belooft ook hun tegenstander Brazilië geen verandering. De grote favoriet geeft Venezuela geen greintje van kans, met een notering van 1.20 tegenover 13.00.

Wedden op CONMEBOL met bonus

CONMEBOL wedden bij Mobius.bet, daar hadden we nog nooit over gehoord. Maar de odds kwamen nu eenmaal goed uit. De Mobius.bet bonus dien je rond te spelen op odds van 1.70 of hoger, en je krijgt 30 dagen de tijd. Vergeet niet dat je de bonus code SCORE100 dient in te geven, als je de bonus wil claimen.

Mobius.Bet Nieuws