De Croky Cup Special, wedden op Standard, Brugge of Anderlecht!

Erik de Kort
3. december 2019

De altijd spannende Croky Cup wordt deze week weer gespeeld. Met genoeg mooie wedstrijden is dit de perfecte manier om te gokken met hoge odds. We maken het allemaal nog spannender met een mooie promo. 

De wedstrijden van deze week

Antwerp trapt af tegen Genk en dat is al gelijk een schitterende wedstrijd. Twee ploegen die knokken om toch nog een succes van het seizoen te maken door op zijn minst de beker te pakken. Standard, dat in de competitie tweede staat treft het met een wat mindere tegenstander. Rebecq komt op bezoek in Luik. Dit team schakelde Cercle uit inde vorige ronde en staat dus met recht tussen de laatste zestien. In Kortrijk komt Eupen op bezoek. Een wedstrijd tussen de nummers 12 en 13 van de competitie. Het zal een mooie strijd worden tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn.

Koploper Club Brugge strijdt in Oostende voor een plek bij de laatste 8. Club heeft als doel natuurlijk de dubbel te pakken en het ziet er vooralsnog goed uit voor Blauw Zwart. De hoogste quoteringen voor inzetten op Club Brugge vind je bij ons. We hebben de odds van de voetbal gokken sites bekeken en zijn uitgekomen bij Ladbrokes vanwege de goede odds maar ook vanwege de speciale Croky Cup promo.

Op donderdag neemt Anderlecht het op tegen Moeskroen en spelen ook Charleroi en Gent tegenover elkaar. Je ziet het al genoeg vermaak van dinsdag tot en met donderdag en met de Ladbrokes Bonus wordt het allemaal nog net wat spannender. We geven je graag wat meer uitleg.

 

h2h stats crokycup promo oostende brugge

© Ladbrokes

De Croky Cup special bij Ladbrokes

Als nieuwe speler tref je het bij Ladbrokes. Speciaal voor deze Croky Cup is er een mooie promo in het Leven geblazen waarbij je heel makkelijk goed kunt verdienen. Je kunt hier namelijk €10 inzetten op Standard, Brugge of Anderlecht wint binnen 90 minuten en hier gewoon op winnen. De odds zijn niet zo heel hoog maar de kans is ook wel heel groot dat één van deze drie clubs wint deze week.

Deze promo kan niet worden gecombineerd met de welkomstbonus maar je kunt deze bet  natuurlijk  makkelijk meepakken bij een andere bet zoals Oostende – Brugge. Bij deze wedstrijd zien we de odds voor een overwinning van Oosten de op 7.00 staan terwijl 4.50 teruggevonden wordt voor een gelijkspel. Club Brugge geeft 1.363 op een overwinning. Als je hier dus de extra weddenschap bij pakt, lopen je odds natuurlijk wat sneller op. Gelijk gebruik maken van deze mooie Croky Cup Special? Meldt je direct aan bij Ladbrokes via de link hieronder.

 

Ladbrokes Nieuws