Cyclocross Challenge: Win de fiets van Mathieu van der Poel!

Robert Brondel
3. december 2019

Dat heb je inderdaad goed gelezen: je maakt kans op de fiets van Mathieu van der Poel bij bookmaker Circus. Al wat je hoeft te doen, is een zo correct mogelijke voorspelling van de koersen maken. Een makkie, zeg je? Bekijk hier de voorwaarden. 

Voorspel de top 5 en win

Dat had je gedacht, dat dat makkelijk zou zijn. Er moet natuurlijk wel een uitdaging aan vast hangen; die fiets is namelijk niet zomaar een roestig koersfietsje zoals ze per honderd aan Leiden station hangen, goedkope sloten inclusief. Dat maakt Circus natuurlijk een van onze meest betrouwbare bookmakers. Zij bieden je namelijk een fiets van het type Canyon aan, precies zoals diegene waarmee Mathieu van der Poel al menige veldrit heeft gereden.

Wat houdt deze wedstrijd dan exact in? Om de fiets te winnen, hoef je niet per se een weddenschap op de races te plaatsen. De promotie actie is namelijk gratis, en je kan dus kosteloos inzetten op de top 5 races. Dat heb je goed gelezen: inzetten op deze actie kost je niets! Het doel is om aan de hand van juiste keuzes zo veel mogelijk punten te verzamelen. Wie de meeste punten verzamelt en als eerste eindigt in het klassement, wint de fiets van van der Poel.

Cyclocross challenge: spelregels en puntentelling

De actie loopt nog tot en met 15 februari 2020 en is al sinds september dit jaar aan de gang, dus je mag je beste beentje (of wiel) wel gaan voorzetten als je nog wil winnen. Als je verstand van wedden op veldrijden hebt, is dit zeker niet onmogelijk.

In totaal waren er 19 races waarop je jouw top 5 kan voorspellen, daarvan schieten er momenteel nog 11 over. De eerstvolgende veldrit is er een in de Superprestige, en vindt zondag 8 december plaats in Gieten, Nederland. Andere races waarop je jouw zegje kan doen, zijn het wereldkampioenschap, het Belgisch en Nederlands kampioenschap. Je wordt overigens ook verwacht van Mathieu zijn positie correct te voorspellen in deze races. Deze voorspellingen leveren je punten op:

 • Heb je de eerste 5 allemaal correct voorspeld, dan verdien je 100 punten per race.
 • Klopt je top 5 wel wat namen betreft, maar staan de veldrijders in verkeerde positie, word je beloond met 80 punten.
 • 4 veldrijders in hun correcte posities leveren je 60 punten op.
 • Heb je enkel 4 namen goed maar niet hun posities, worden dat 50 punten.
 • Drie rijders op de juiste positie voorspellen bekomt je 40 punten, of 30 punten op verkeerde positie.
 • 2 of 1 rijder(s) juist hebben, ongeacht de positie, leveren je respectievelijk 20 en 10 punten op.

Zoals al vermeld, kan ook de juiste positie van Mathieu voorspellen je extra punten bieden:

 • Voorspel je Mathieu zijn positie correct, dan ontvang je hiervoor 50 punten.
 • Valt Mathieu uit tijdens de race en heb je dit correct voorspeld, is ook dit goed voor 50 punten.
 • 10 punten zijn voor wie correct voorspelde dat Mathieu niet aan de start verschijnt.

Je kan inzetten op je top 5 op iedere wedstrijd, ten minste 5 minuten alvorens ze aanvangen. Voor wie nog met vragen zit over deze uitdaging, is er een mailadres voorzien: support@cyclocrosschallenge.com. Vergeet je niet aan te melden voor deze actie op de Circus promotiepagina.

Cyclocross challenge

© Circus Cyclocross Challenge

Wat valt er te winnen?

Die Canyon fiets van Mathieu natuurlijk, dat wisten we al, is de eerste prijs. Dat gaat gepaard met 5x € 200 aan freebets. Verdere prijzen zijn:

 • De nummer 2 wint een VIP-weekend naar de Ronde van Vlaanderen voor 2 personen plus 4x € 200 freebets.
 • Nummer 3 wint een VIP-weekend naar de Ronde van Vlaanderen voor 2 plus 5x € 100 freebets.
 • Nummer 4 wint een gesigneerde Circus-shirt plus 5x € 50 freebets.
 • Het nummer 5 wint een gesigneerde Circus-shirt plus 4x € 50 freebets.
 • De nummers 6 t/m 10 winnen een gesigneerd Circus-shirt plus 5x € 10 freebets.
 • Nummers 11 t/m 20 winnen een gesigneerde Circus-bidon.

Daarnaast wordt er ook per race voor € 250 aan freebets uitgedeeld. De deelnemer of deelnemers met de hoogste score verdient deze. Zijn er dus 5 spelers met een ex aequo, krijgen deze elk € 50 toegekend.

Mis de Circus welkomstbonus niet!

Gratis inzetten en kans op winst, wie wil dat niet? Als je nog geen lid bent bij Circus, kan je trouwens ook gebruik maken van de Circus bonus! Deze loopt op tot € 250 aan free bets, en bovendien kan je daar nog € 10 extra gratis bovenop verdienen. Dat lees je allemaal op de Circus pagina onder voorgaande link. Je kan je ook meteen aanmelden via deze knop.

Circus Nieuws