Wie zijn de favorieten voor de Davis Cup?

Erik de Kort
13. november 2019

Van 18 tot 24 november vindt in Madrid de Davis Cup Finals plaats. Met 6 poules en achttien landen is er dus weer genoeg tennis spektakel te zien. We gaan over de favorieten en underdogs. 

De top zes verdeeld in zes poules

De grote favoriet voor winst van de Davis Cup is het als nummer 1 geplaatste Frankrijk. Zij zitten in poule A met Servië en Japan. In poule B zien we Kroatie, Spanje en Rusland terug waarbij Kroatië het hoogst geplaatst is.

In groep C zien we Argentinië terug samen met Duitsland en Chili. Duitsland. Hoewel Duitsland 3 keer het Davis Cup toernooi heeft gewonnen, is de laatste overwinning van 1993. Met Argentinië dat als derde geplaatst is, is groep C een poule waarbij veel sensatie wordt verwacht. 

België is als vierde geplaatst en wordt door de beste bookmakers als een van de outsiders gezien. Het zou wel eens hoge ogen kunnen gooien deze editie van de Davis Cup.Als je wilt inzetten op België als winnaar voor deze Davis Cup editite raden je aan dit te doen bij Betfirst bonus. Hier vind je namelijk de hoogste odds voor de Davis Cup op dit moment.

Mocht je als Nederlander willen inzetten op de Davis Cup dan kan dit helaas niet bij Betfirst. We raden je dan ook aan om bij ons sportweddenschappen bonus overzicht te kijken voor een bookmaker die actief is op de Nederlandse markt en bovendien ook nog een mooie bonus mee te pakken.

Overigens zien we Nederland ook terug in de Davis Cup. Nederland, dat op de negentiende plaats op de ranglijst terug te zien is, zit in de poule bij Groot Brittannië en Kazachstan. Groot Brittannië is het hoogst geplaatste land.

favorieten davis cup

© Betfirst

De odds voor de favorieten van de Davis Cup titel

Van de beste bookmakers hebben wij de odds voor de winnaar van de Davis Cup dus bij Betfirst gepakt. De grote favoriet bij betfirst is Spanje. Als je op dit land inzet als winnaar voor de titel krijg je hier 3.75 voor. Frankrijk staat tweede op de favorietenlijst met 6 keer je inleg als de Fransen de Davis Cup winnen. Voor een Belgische Davis Cup titel pak je 41 keer je inleg terwijl Nederland je inleg verhonderdvoudigt. De odds staan op 101.00 voor een Nederlandse winst. 

Je kan nu al bij Betfirst inzetten op de winnaar en zodra het toernooi van start gaat, zul je ook de odds op elke wedstrijd voorbij zien komen daar. Hoe meer wedstrijden er gespeeld worden hoe meer de odds zullen wijzigen. Zet daarom nu alvast in op jouw favorieten voor de Davis Cup bij Betfirst via de link hieronder!

BetFIRST Nieuws