Verlaat Dordrecht de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie?

Erik de Kort
11. januari 2021

De tweede seizoenshelft duurt nog 20 wedstrijden. Voor Dordrecht betekent dat nog 20 wedstrijden om de laatste plek achter zich te laten. Jong PSV zal juist niet willen afzakken.

Vier plekken verschil tussen beide clubs

Dordrecht staat laatste en ondanks twee overwinningen begin december ging het de laatste drie wedstrijden toch mis en werd er op rij verloren. Dordrecht staat nu op 11 punten en dat is net zoveel als Den Bosch bij elkaar heeft gespeeld. Boven Den Bosch staat Jong AZ nog op 12 punten maar dan gaan de verschillen toenemen. MVV staat zeventiende met 16 punten en dat zijn er evenveel als Jong PSV, de tegenstander van Dordrecht maandagavond.

Dordrecht kan de plek van of Jong AZ of Den Bosch overnemen en misschien zelfs over beide ploegen klimmen. Jong PSV heeft toch ook laten zien niet een al te goede reeks te hebben gedraaid de laatste weken. Er liggen dus kansen voor Dordrecht. PSV won voor de laatste keer op 6 november tegen Den Bosch. Hierna werd er vijf keer verloren en drie keer gelijkgespeeld. Een overwinning zou de ploeg goed uitkomen maar dat lukte de Eindhovenaren pas vier keer eerder dit seizoen.  We gaan zo dan ook maar eens kijken wat de betting sites geven bij deze wedstrijd.

 

Lastig programma in het vooruitzicht

Jong PSV kan zich opmaken voor een loodzwaar programma na de wedstrijd tegen Dordrecht. Er wordt namelijk achtereenvolgens gespeeld tegen NAC, Cambuur, Ajax en Roda. Allemaal ploegen die boven de eindhovenaren zijn. Omdat het verschil met nummer vijftien Excelsior al vier punten bedraagt is het dus belangrijk om in deze wedstrijden punten te pakken.

 

Unibet Logo©Unibet

 

Er wordt gehoopt op een mooie overwinning op Dordrecht dat het vertrouwen zou moeten geven voor de andere partijen. Voor Dordrecht zien we Volendam, Almere en Roda op de lijst staan. Ook niet de makkelijkste ploegen maar wel enorm interessant om te wedden op voetbal. Dordrecht zal namelijk in al deze wedstrijden de underdog zijn en dat kan je mooie odds opleveren. Hoe de odds er bij deze match uitzien zie je hieronder.

 

Wedden met de beste odds op Dordrecht – Jong PSV

Dit wordt een wedstrijd waarbij we Dordrecht er alles aan zullen zien doen om de laatste plek te verlaten. Voor hen is er maar een doel en dat is winnen. De bookmakers zullen hier ongetwijfeld ook rekening mee houden maar hebben Jong PSV toch als favoriet neergezet met 2.10 voor de winst. Wedden op Dordrecht geeft je 2.80, dat verschil is dus niet zo heel groot. Een gelijkspel levert hier het meeste op met 4.05. Als we rekening houden met hoe moeilijk PSV scoort de laatste tijd kan er zeker wel eens een gelijkspel inzitten. Wie denk jij dat er gaat winnen? De odds die we hier hebben genoemd komen rechtstreeks bij Unibet vandaan. Onze ervaringen bij deze bookmaker lees je natuurlijk in onze uitgebreide Unibet review.

Unibet Nieuws