Het ruime aanbod aan Dota 2 bets van deze week!

Erik de Kort
16. april 2020

Dota 2 lijkt aan een opmars bezig te zijn. Er is momenteel een overvloed aan Dota wedstrijden en natuurlijk kun je op alle competities inzetten. We pikken de meest aantrekkelijke wedstrijden en competities er voor je uit.

Wat is wedden op Dota 2 precies?

Om te weten waar je op wedt bij Dota 2, moet je je misschien eerst afvragen wat Dota 2 is. Dit is namelijk een online spel dat je speelt met twee teams van vijf spelers. Dota, dat staat voor Defense of the Ancients, win je door met succes jou deel van de map te bewaken en tegelijkertijd dat van je tegenstander te veroveren. Bij de bookmakers zet je in op het team dat jij verwacht te gaan winnen. Juist omdat Dota 2 zo verschrikkelijk populair is in de esports wereld lijken de online bookmakers natuurlijk hier gretig op in te springen.

Wedden op de spannendste wedstrijden en toernooien van deze week

Er zijn redelijk veel bookmakers waar je kunt wedden op esports maar bij Interwetten zien we het grootste aanbod aan Dota 2 weddenschappen. Ook vind je bij Interwetten natuurlijk de altijd goede Interwetten bonus maar daar gaan we later in dit artikel dieper op in.

Bij Interwetten zien we dat er op het moment van schrijven maar liefst elf verschillende Dota 2 toernooien en competities worden aangeboden. De meest bekende competities zijn de ESL en BTS Pro Series. Als we naar de BTS Pro Series kijken zien we dat het team van Evil Geniuses de favorietenrol te pakken heeft in de meeste wedstrijden. Zowel in de battles tegen Quincy Crew, Business Associates en Cr4zy gaan de bookmakers uit van een overwinning van de Geniuses.

 

dota 2 bets deze week Interwetten

© Interwetten

De ESL One Los Angeles biedt ook weer een mooi programma aan. Hier zien we onder andere de schitterende strijd tussen Team Liquid en Natus Vincere waarbij laatstgenoemde favoriet is. Ook voor de Epic Dota 2 competities kun je bij Interwetten terecht en we zien hier ook gelijk het grootste aanbod van de China Dota 2 leagues zoals de Amadeus Cup, Development League en de Pro Association en Pro League.

De bookmaker bonus bij Dota 2

Wedden op esports doe je nu bij interwetten met een mooie 100% welkomstbonus tot €100. De voorwaarden bij deze bonus zijn erg gunstig. je hoeft de bonus namelijk slechts vijf keer rond te spelen op odds boven 1.70. Zeker met het mooie esports aanbod zijn er tal van mogelijkheden om deze voorwaarde in zeer korte tijd te behalen.  Meld je hier gelijk aan bij Interwetten.

Interwetten Nieuws