De strijd om de Duitse Beker: Leipzig – Bayern

Peter Vissers
22. mei 2019

Wedden op de Duitse Bekerfinale 2019 tussen Leipzig – Bayern kan vanaf nu. De wedstrijd wordt op zaterdagavond gespeeld en is zowat één van de laatste bekerfinales van het seizoen. Hieronder bespreken we beide teams net als de quoteringen van de bekerfinale Duitsland. Maak nu ook gebruik van de fantastische Svenbet bonus!

Wat kunnen we verwachten van RB Leipzig – Bayern FC?

De grote favoriet in deze wedstrijd is sowieso het sterke Bayern FC van manager Niko Kovac. De competitie in de Bundesliga ging prima, vorige week nog werd de club uit München kampioen na een heel overtuigende 5-1 overwinning tegen Eintracht. De voetbal odds voor deze partij liggen dan wel helemaal in het voordeel van Bayern. Leipzig RB heeft ook zeker geen slecht seizoen achter de rug. Met een derde plaats zullen ze in Leipzig behoorlijk tevreden zijn. Laten we dan ook even naar de vorm van beide ploegen kijken.

In de laatste 5 wedstrijden wist Bayern 3 maal te winnen, met twee gelijkspelen. Leipzig doet het net iets slechter met enkel 2 overwinning en een verlies. De vorm is dus sowieso in het voordeel van Bayern, zowel als het momentum na de kampioenswinst.  De odds Bekerfinale Duitsland 2019 kan je hieronder bekijken. Heel duidelijk lijkt het wel dat de Bookmakers niet veel vertrouwen hebben in een stunt van Leipzig. Wat denk jij zelf? Bekijk de quotes Leipzig – Bayern en zet in op de bekerfinale van Duitsland.

Bekerfinale Duitsland 2019 met odds Leipzig - Bayern
© Svenbet

De vorige confrontatie tussen Leipzig en Bayern in de Bundesliga

De laatste wedstrijd tussen de twee Duitse ploegen eindigde in een 0-0 gelijkspel in Leipzig. Een heel sterk verdedigende thuisploeg maakte het toen wel heel lastig voor de uitploeg. De centrale organisatie was één van de moeilijkste punten waar er geen antwoord voor was te vinden. De hoge druk maakte het moeilijk voor het typische Duitse opbouw voetbal van Bayern. Kan Leipzig ook ditmaal hun tegenstander in de problemen brengen tijdens de DFB 2019 Finale? Volgens de Beste Bookmakers voor Nederlanders alvast niet. Toch verwachten wij een spannende match die tot de laatste minuut met 100% inzet gestreden zal worden.

Hieronder vind je een tabel met het overzicht tussen de laatste 5 confrontaties van deze twee teams. Ook hier gaat het voordeel weer sterk richting FC Bayern Munich. Er wacht Leipzig dan ook een moeilijke partij in het Olympia Stadion in Berlijn. De fans van beide ploegen zullen ongetwijfeld tegenstellende verwachtingen hebben als we op basis van de vorige wedstrijden uitgaan. Toch verwachten we een fel gestreden match.

Historische resultaten tussen RB Leipzig en Bayern Munich
© Svenbet

Neem de Svenbet bonus tot € 100 en zet in op de bekerfinale Duitsland

Bij Svenbet hebben ze een geweldige promotie voor je eerste stortingsbonus. Bij een minimum eerste storting van € 20 krijg je een 100% bonus tot € 100. Wil je deze uitcashen dan zal je 10x je storting en bonus bedrag moeten inzetten op quoteringen van 1.90 of meer. Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd, en je hebt hier ook geen bonuscode voor nodig. Ga gewoon via onze link je registreren en klaar is kees! Het is dus super eenvoudig om deze geweldige bonus te ontvangen. Gebruik vandaag nog je bonus en ga gokken op de DFB Pokal 2019!

Geschiedenis van Bayern en Leipzig in de Beker van Duitsland

FC Bayern heeft de Duitse Bekerfinale al 18 keer gewonnen! De laatste overwinning was in het seizoen 2015-2016. Ze zijn dan ook de Duitse club die het meest deze beker heeft gewonnen van alle Bundesliga teams. Kunnen ze dit jaar hun eigen record nog versterken? Veel gok experts twijfelen dan ook niet aan deze 19de bekerwinst, maar de wedstrijd moet natuurlijk wel nog eerst gespeeld worden. We kijken dus vol spanning uit op deze geweldige Duitse Beker finale 2019.

Leipzig heeft nog nooit de cup kunnen winnen. Dit jaar krijgen ze dus een uitstekende kans om geschiedenis te schrijven voor hun nog jonge ploeg. De club bestaat nog maar pas sinds 2009, toen het werd opgericht door Red Bull. Ze zijn sindsdien al elk jaar sterker en sterker bezig, met een fantastische tweede plaats in de Bundesliga 2016-2017. Na de derde plaats in de reguliere competitie, kunnen ze hun seizoen nog mooier afsluiten met een eerste bekerwinst? Kijk zaterdagavond naar de match, en vergeet ook niet je € 100 bonus van Svenbet hieronder! Maak dus vandaag nog een storting en mis de fantastische Duitse Bekerfinale 2019 niet.

 

Svenbet Nieuws