Duitsland – Nederland als topmatch van de EK kwalificaties

Peter Vissers
6. september 2019

In de vijfde speeldag van tien in de EK kwalificatie campagnes krijgt Nederland een stevige boterham op zijn bord voorgeschoteld. Duitsland is een ware top ploeg, en hier bespreken we alvast de match zowel als de odds en een free bet promo!

Wedden op Duitsland – Nederland quoteringen

In groep C staat Noord-Ierland momenteel op kop van de groep met 4 overwinningen op rij. Duitsland heeft één partij minder gespeeld en staat momenteel tweede voor Nederland met 9 punten. Team Oranje won 1 keer, en verloor de andere wedstrijd, hoewel ze enkel twee wedstrijden hebben gespeeld tot dusver, dankzij de Nations League.

Het wordt dus een beetje erop of eronder van het Nederlandse nationale voetbal elftal. Een verlies tegen Duitsland zou een kleine ramp worden om de kwalificatie voor het EK 2020 veilig te kunnen stellen. De Bookmakers Nederland hebben hun handen vol om deze wedstrijd correct te kunnen voorspellen. Wij verwachten natuurlijk een gretig Nederland aan de start, tegen het ongelofelijk sterke Duitsland. Kijk hier beneden meteen naar de Odds Duitsland – Nederland bij Campeonbet.

Volg de Quoteringen Duitsland - Nederland in de EK kwalificatie wedstrijd
© Campeonbet

ZOals je kan zien, is Duitsland dus een stevige favoriet in deze wedstrijd. Tel het jonge elftal van Oranje wel niet uit, want er zit een hoop talent in de kern die het verschil kan maken!

Pak een free bet en combi odds boost!

Wil je liever gunstig wedden op Duitsland – Nederland? Met de geweldige Bookmaker bonus promotie van Campeonbet kan je bij al je inzetten op Duitsland – Nederland, en zelfs eender welke andere EK kwalificatie partij hogere odds krijgen op al je weddenschappen.

Stort minstens € 30 deze week, en je kan bij je eerste weddenschap op een kwalificatie wedstrijd met odds van 1.60 minstens rekenen op odds boost bij combinatie weddenschappen. Vanaf 3 selecties krijg je 10% extra winst, wat oploopt tot 30% extra winst tot het maximum van 6 selecties!

Als je dan een multi bet plaatst van minstens € 10 tegen deze odds dan maak je kans op een risicoloze weddenschap te ontvangen. Als je een winnende bet hebt, dan verandert er niets, maar indien je verliest krijg je een gratis weddenschap die je binnen de 48 uur na afloop van je bet moet vragen aan de customer service. Je krijgt in totaal 7 dagen de tijd om deze free bet in te zetten op odds van minstens 1.80, op combinatie weddenschappen met minimum 3 selecties.

Waar wacht je op? Pak deze geweldig sterke promotie vandaag nog, en ga op Duitsland – Nederland wedden met een geweldige promo! Aanmelden bij Campeonbet is heel eenvoudig en kan via onderstaande link. Veel succes met je risk free bet!

CampeonBet Nieuws