Eerste divisie Nederland: wedstrijden op dinsdag 15 september

Robert Brondel
14. september 2020

Er is weer voetbal gaande in ons land. Eind augustus hadden we nog de Eredivisie, en nu is het weer van dat in Eerste Divisie. De dag tevoren hadden we al wedstrijden tussen Jong Ajax Amsterdam en Jong Eindhoven PSV, maar ook op dinsdag 15 september spelen er zich twee wedstrijden af.

Eindelijk weer klassevoetbal

Het duurde even, maar eindelijk is weer ruimte voor weddenschappen op voetbal in ons eigen land. Ook de beste bookmakers Nederland staan te popelen om ons weer odds aan te bieden, en wij hebben jullie alvast een plezier gedaan. Concreet hebben we de beste odds al voor je opgezocht wat betreft beide Nederlandse wedstrijden op dinsdag. Deze hebben we gevonden bij Wallacebet.

 

odds NL 15 september

© Wallacebet

De odds voor Almere City FC – FC Oss

De minst spannende match van dinsdag 15 september is die van Almere tegen Oss. Als het tussen beide ploegen komt, weten ook de bookmakers dat Oss niet bepaald een sterke ploeg is, ondanks dat ze wel in de eerste divisie zijn gepositioneerd. Maar dan zien we de odds en weten we meteen voldoende: Oss zal in deze wedstrijd weinig te verhalen hebben, want Almere staat strak. Zo strak zelfs, dat wij verwachten dat Almere hier de maximale overwinning zal behalen. Concreet zien we Oss dus niet scoren tijdens deze wedstrijd.

Dit wordt ongetwijfeld de match waar je gemakkelijk je winst kan op vangen met de outright odds, maar je kan net zo goed profijt scoren via de handicap bets of andere speciale weddenschappen. Dit zijn de verwachte opstellingen voor beide ploegen:

Mogelijke opstelling Almere: Smits – Hammouti – Mirani – Meijers – Blackson – Bensabouh – Efmorfidis – Loen – Harrison – Verheydt – Hunte

Mogelijke opstelling Oss: Perquis – Fleuren – Piqué – Stuy van den Herik -Hettinga – P. Rommens – Kaak – Asmelash – Overgoor – Peters – Büttner

FC Volendam – NEC Nijmegen odds

De laatste keer dat de twee ploegen nog tegenover elkaar stonden in een wedstrijd, was nog vorig jaar. Er was toen nog geen sprake van de ongeziene gezondheidscrisis zoals we dit jaar zagen. Op 19 april 2019 was het Nijmegen die Volendam nipt versloeg met 2-3. We verwachten opnieuw dat het een stevige strijd zal zijn tussen beide ploegen, maar het voordeel ligt hier toch bij Volendam. Dat blijkt uit de odds bij Wallacebet, waarin we zien dat Volendam nipt voorop ligt met 2.04 tegenover 2.95 voor Nijmegen. We verwachten een 4-4-2 opstelling bij die laatste ploeg.

Wedden met bonus op eerste divisie Nederland

Ook interessant als je op deze, of andere wedstrijden in eerste divisie wil wedden, is de Wallacebet bonus. Voor nieuwe spelers bij de bookmaker geldt namelijk een mooie bonus die je kan claimen. Die kan oplopen tot 120 euro, met de exclusieve deal die je hier krijgt moet je deze slechts 12x rondspelen in plaats van de gebruikelijke 16x, en dat op odds van 2.00 of meer. De wedstrijd Volendam -Nijmegen is dus uitermate geschikt om deze bonus vrij te spelen. Lees onze Wallacebet ervaringen of meld je meteen aan via de knop.

Wallacebet Nieuws