Wedden op RKC Waalwijk – PEC Zwolle op woensdag 21 oktober 2020

Robert Brondel
19. oktober 2020

De Eredivisie in Nederland ziet weer voetbal op het veld, iets wat ons altijd blij stemt. We krijgen op woensdag 21 oktober naar slechts 1 wedstrijd, en dat is RKC Waalwijk tegen PEC Zwolle. De match begint om 17u30. Wat verwachten wij van deze wedstrijd, en wat voorspellen de bookmakers?

Slechts 1 match, dat is niet veel. Het geeft ons natuurlijk wel de gelegenheid om wat dieper te delven in hoe de wedstrijd zou kunnen verlopen. We checken dus even hoe beide ploegen het doen, alvorens we naar de specifieke odds voor deze wedstrijd Waalwijk – Zwolle overgaan.

Het stadion van de Mandemakers, zoals ze de Waalwijkse ploeg noemen, is helaas niet toegankelijk voor toeschouwers tijdens deze wedstrijd. Maar dat houdt de Blauwvingers uit Zwolle niet tegen om er toch voor een overwinning te gaan.

Bekijk ook de wedstrijden van dit weekend in de Eredivisie op zaterdag 24 oktober 2020 en Eredivisie op zondag 25 oktober 2020.

RKC Waalwijk in het klassement

Waalwijk staat momenteel geklasseerd op plaats nummer 17 in de lijst. Ze hebben dit seizoen nog geen enkel punt gescoord. Ze doen nochtans fel hun best, zo blijkt ook uit het geroezemoes achter de schermen. Onlangs werden er een heel aantal transfers uitgevoerd, waardoor zowat de hele ploeg er anders uitziet dan tijdens het vorige seizoen. Een opvallende nieuwe verschijning voor RKC is Vurnon Anita, die we al kenden van Ajax. Hij speelde ook meerdere keren in de Premier League mee. Daarnaast doen ook onder meer Kostas Lamprou en Finn Stokkers mee met RKC. Maar Clint Cleemans uit Brabant speelt ook bij Waalwijk, spannend voor hem uiteraard.

PEC Zwolle in het klassement

Zwolle daarentegen, onder leiding van het fenomeen John Stegeman (geen relatie met die onderzoeksjournalist Alberto, overigens), wist onlangs nog uit te pakken met 4-0 tegen Sparta Rotterdam. Ze staan daarmee inmiddels op de achtste plek. Zwolse spits Reza Ghoochannejhad, afkomstig uit Iran, stond eerder al tegenover Waalwijk in zijn allereerste wedstrijd voor het PEC-team. Hij scoorde er maar liefst vier doelpunten.

Het afgelopen weekend echter gingen ze zwaar de mist in tegen PSV Eindhoven, waar ze nochtans op eigen veld van verloren met 0-3. Benieuwd of hun zelfvertrouwen geen enorme deuk heeft opgelopen.

Odds bij de bookmakers

Om een wedstrijd goed in te schatten zonder de ploegen per se te kennen, kan je altijd naar de winstkansen kijken die de bookmakers voorspellen. Voor deze wedstrijd kan je zelfs gebruik maken van een bonus voor sportweddenschappen. Daarover leggen we je zo meteen meer uit.

waalwijk zwolle odds betiton
© Betiton

We zien meteen dat PEC Zwolle hier de favoriet is, met winstkansen van 2.40. Waalwijk maakt echter niet veel minder kans, met 2.90 odds. Ze spelen immers op eigen veld, dat zou in theorie moeten helpen qua zelfvertrouwen. De kansen liggen niet gek ver uit elkaar, en zelfs een gelijkstand is niet uitgesloten met een notering van 3.20.

Wedden met 10 euro gratis weddenschap bij Betiton

Wedden op deze spannende wedstrijd in Eredivisie? Dat doe je graag met een betting bonus natuurlijk. Bij Betiton krijg je als nieuwe klant een bonus aangeboden in de vorm van een gratis weddenschap. Zet je namelijk een eerste weddenschap van 15 euro in als je eerste bij Betiton, ontvang je een 10 euro free bet. Je plaatste je 15 euro weddenschap op outright odds van 2.00 of hoger. Iets wat op deze match dus perfect mogelijk is, onafhankelijk van je voorkeur voor Zwolle of Waalwijk. Vervolgens ontvang je een 10 euro gratis weddenschap, die je kan plaatsen op odds van 1.80 of meer.  Ontdek alles over over deze gratis weddenschap Betiton bonus, of meld je hier meteen aan via de knop.

Betiton Nieuws