Extra winst op multiple bets deze interlandweek bij Svenbet!

Erik de Kort
15. november 2019

Er staan weer wat kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020 voor de deur en dat geeft weer genoeg wedmogelijkheden. Om deze kwalificatieronde nog spannender te maken geven we je vast een mooie actie mee waarbij je extra winst kunt pakken! 

Opnieuw een weekend vol Euro 2020 kwalificatie actie.

Bij de bookmakers Nederland zien we dat er veel actie is rondom al deze kwalificatiewedstrijden zoals Rusland België en Noord-Ierland – Nederland. Er zijn een hoop kwalificatiegroep waar het nog erg spannend is wie zich zal gaan plaatsen voor het Europese landentoernooi. Zo staan Ierland, Denemarken en Zwitserland op 1 punt op plaats 1,2 en 3. Deze laatste wedstrijden zullen dus beslissen wie zich direct zal plaatsen. We zullen een aantal wedstrijden erbij pakken en bespreken ook nog een mooie sportweddenschappen bonus.

Kwalificatiewedstrijden dit weekend

Op zaterdag komen zowel België als Nederland in actie. België neemt het dus op tegen Rusland van wie het de vorige keer met 3-1 won. Ook Nederland won met 3-1 van hun aankomende tegenstander Noord-Ierland ruim een maand geleden. Deze uitslag is wat geflatteerd want misschien herinner je nog wel dat de laatste twee goals na de 90e minuut vielen waardoor Nederland toch wist te winnen in plaats van te eindigen met een gelijkspel.

In groep A kan Engeland zich plaatsen als het een punt pakt tegen Montenegro dat vierde staat. Normaliter zou Engeland deze wedstrijd met enig gemak kunnen winnen maar het rommelt binnen de ploeg van Gareth Southgate. Zo zouden spelers met elkaar overhoop liggen en is de aandacht voor het schandaal groot in de Britse tabloids. Kunnen de Engelsen de trots opzij zetten en een klinkende overwinning neerzetten tegen Montenegro. Wellicht dat plaatsing voor wat rust in de groep zal zorgen. Zondag spelen de Engelsen tegen Kosovo dat derde staat. De odds voor winst van Engeland tegen Montenegro staan op 1.07. De bookmakers gaan dus uit van een gemakkelijke overwinning ongeacht de onrust bij de spelers.

 

euro 2020 wedden multiples

© Svenbet

Combineren voor extra winst tot 30%

De Svenbet bonus is zeer interessant omdat je zomaar 30% extra winst kunt pakken. Deze bonus is geldig voor zowel nieuwe als bestaande spelers en komt niet in plaats van een stortingsbonus. ALs nieuwe speler pak je dus eerst de goede Svenbet welkomstbonus mee en dan kan je nog inzetten op de multiples. Hoe je deze extra 30% extra kunt pakken is heel makkelijk.

Je zet in op odds hoger dan 1.60 voor 3 of meer wedstrijden. Bij 3 wedstrijden pak je al 10% extra. Bij vier wedstrijden loopt dit al tot 20%! Als je het aandurft om vijf wedstrijden te combineren krijg je 25% extra en de maximale 30% krijg je bij inzetten op zes wedstrijden met odds hoger dan 1.60. Er zitten geen rondspeelvoorwaarden aan deze bonus dus je winst is direct opeisbaar! Begin nu met combineren en pak tot 30% extra winst bij Svenbet via de link

Svenbet Nieuws