Europa League wedstrijden van donderdag 6 augustus

Robert Brondel
4. augustus 2020

Zo druk als het gisteren in de Europa League, woensdag 5 augustus was, zo druk zal het vandaag ook zijn! Net zoals gisteren zullen er ook vandaag vier wedstrijden gespeeld worden in de Europa League voetbal. Een overzicht van de Europa League odds van donderdag 6 augustus bij Wallacebet.

Vandaag spelen er net als gisteren telkens twee wedstrijden in de Europa League om 18u55, en ook twee wedstrijden om 21u00. De ene wedstrijd is al wat interessanter dan de andere, en wij tonen je graag wat interessant kan zijn voor jouw weddenschappen. Dat doen we aan de hand van de odds bij de beste bookmakers voor Nederlanders, en vandaag bieden we je een  overzicht van de Europa League-wedstrijden van deze week donderdag, met odds van Wallacebet.

Bayer Leverkusen – Glasgow Rangers

Het mag dan niet de beste Europa League-ploegen bevatten; toch zal deze wedstrijd een van de betere voetbalwedstrijden van donderdag 6 augustus worden. Het lijkt erop dat Bayer Leverkusen zal winnen, met odds van ‘1.61 to win’ bij Wallacebet. Daarmee staan ze lijnrecht tegenover de Glasgow Rangers, die slechts een magere 4.90 kans op winnen vertoont. Maar de kans op gelijkspel is nog lichtelijk groter, met odds van 4.10.

europa league donderdag 6 augustus 2020 odds wallacebet
© Wallacebet

Sevilla – AS Roma

Dit wordt wat ons betreft de kaskraker van de dag, als je het ons vraagt. Niet alleen zijn beide ploegen erg geliefd bij hun fanbasis, bovendien spelen ze ook niet te beroerd. Wij geloven dat dit weleens de meest spannende wedstrijd kan worden van de dag, ook al duiden de odds op een erg duidelijke winstkans voor de Spaanse Sevillanen. Ze beloven namelijk te winnen met odds van 2.14 bij Wallacebet, en dat tegenover Roma met odds van 3.41. Ook een gelijkspel lijkt minder waarschijnlijk, maar niet geheel onmogelijk met odds van 3.23.

FC Basel – Eintracht Frankfurt

Om 21u vangt Basel – Frankfurt aan op het Baselse grasveld. Dit is veruit de meest interessante wedstrijd als het op de winnaar aankomt. Dit wordt gegarandeerd de wedstrijd die we live willen volgen, maar het wordt echter niet zo eenvoudig om op te wedden, als je het ons vraagt. Wanneer we de odds bij Wallacebet namelijk bekijken, zien we iets dat niet erg vaak voorkomt. Beide ploegen krijgen precies dezelfde odds van 2.49 to win. Een gelijkstand krijgt nochtans een notering van 3.74. Tja, hoe moeten we dat interpreteren? Wij zetten alvast niet in op deze match, maar kijken doen we zeker.

Wolverhampton Wanderers – Olympiacos Piraeus

Laatste match van donderdag ziet de Wanderers tegenover Piraeus staan. Niet dat dit een heuse klepper van de dag zal worden, maar als je ons vraagt waarop we zullen wedden donderdag? Dan is het ongetwijfeld deze wedstrijd, en wel meerbepaald de Wanderers die zullen winnen. Bekijk de winstkansen maar bij Wallacebet, en je zal meteen akkoord gaan. Ze beloven namelijk met odds van 1.68 de grootste kans om de wedstrijd te winnen van Olympiacos.

Profiteer van de Wallacebet bonus

Ziezo, nu weet je welke wedstrijden wij het meest interessante vinden om te kijken, maar ook om op te wedden. Profiteer overigens ook van een exclusieve bonus met meer voordelige rondspeelvoorwaarden via de Wallacebet bonus. Ontdek alles over deze sportweddenschappen bonus via de link, of meld je meteen aan via de knop.

 

Wallacebet Nieuws