Europa League finale 2020: Sevilla – Inter 21 augustus

Peter Vissers
18. augustus 2020

Op 21 augustus krijgen we de langverwachte Europa League finale 2020 te zien. Sevilla neemt het op tegen Inter Milan, en we bieden dan ook onze analyse van de odds met nog eens een fantastisch bonus om te wedden op Sevilla – Inter deze vrijdag.

Wedden op Sevilla – Inter: EL finale odds & voorbeschouwing

Hoewel Sevilla een geweldig palmares heeft wanneer we het hebben puur en alleen over Europa League finale wedden, zijn ze toch niet de favoriet. Ze hebben wel liefst 5 keer de beker in de lucht mogen steken al!

Wat zijn de odds voor een zesde overwinning dit jaar?

Dit zijn de odds in de Europa League finale tussen Sevilla en Inter Milan
© Speedybet

Sevilla is dus duidelijk een underdog in deze finale wedstrijd. De quoteringen van 3.45 voor een overwinning zijn een pak groter dan de 2.15 voor een Inter Milan winst.

Lukaku & co krijgen dan ook een pak meer vertrouwen dan de Spanjaarden bij de bookmakers. De hoop van heel Spanje ligt wel bij Sevilla nu, door de ietwat vernederende uitschakelingen van Real & Barcelona in de Champions League. Kan het Spaanse tij gekeerd worden op 21 augustus?

Sevilla

  • 5 keer Europa League winnaar
  • 4de plaats in La Liga
  • geschatte waarde volledige kern: € 338 miljoen
  • trainer: Julen Lopetegui

Inter Milan

  • 3 keer Europa League winnaar
  • 3 keer Champions League winnaar
  • 2de plaats in Serie A
  • geschatte waarde volledige kern: € 586 miljoen
  • trainer: Antonio Conte

Twee Europese topteams tegen elkaar dus, hoewel Inter volgens ons toch nog altijd de grotere club is. Sevilla is eerder een subtopper, die het altijd wel redelijk goed weet te doen met een kleiner budget.

Indien je zoekt naar tips, waar kan je het best op wedden?

Persoonlijk denk ik dat je altijd best naar je eigen gut feeling luistert. Niemand kan helaas constant met zekerheid de uitslagen van matchen voorspellen. Persoonlijk zou ik in dit geval zelf inzetten op de favoriet, Inter Milan. De odds van 2.15 lijken mij meer dan hoog genoeg om eens een gokje te wagen. Let ook even op dat deze waarschijnlijk nog een pak verbeteren vlak voor de wedstrijd. Dit soort strategie kan je trouwens ook gewoon lezen in onze wedden op voetbal sectie.

Wat is de beste bonus voor deze Europa League finale op 21 augustus?

Er zijn altijd een pak bookmaker bonus opties te vinden via onze site. Wil je het grootste mogelijke bedrag pakken? Kies dan de bonus van SimpleCasino, indien je voor een vlotte storting & uitbetaling bij een bookie wil gaan? Dan is de 200 euro Speedybet bonus misschien ook iets voor jou!

Bij Speedybet ben je bijvoorbeeld meteen aangemeld en geregistreerd door een storting te maken, dit creëert dan een account via je bank account waardoor verificatie niet meer nodig is! Uitbetalen is dan ook super snel, en een kleine formaliteit.

Europa League 2020 finale details:

Je weet dus alles wat je moet weten over deze finale, laten we het dan ook even hebben over wat details. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in Keulen, en zal dus jammer genoeg zonder publiek gebeuren. Het stadion met een capaciteit van 50.000 personen, zal dus een sombere sfeer hebben. Dit is helaas de prijs die we moeten betalen, om toch nog fantastisch Europees voetbal te kunnen beschouwen dit seizoen.

Volg de wedstrijd deze vrijdag, om 21:00 s’avonds.

 

 

Speedybet Nieuws