De voorbeschouwing bij Ajax Atalanta vanavond

Erik de Kort
9. december 2020

Een keer winnen en je overwintert in de Champions League. Als Ajax in eigen huis wint, zijn de door naar de laatste zestien. Gaat ze dit lukken tegen Atalanta vanavond? Lees hier onze voorbeschouwing.

Slechte voorbereiding Ajax

Ajax leek lange tijd onaantastbaar in de Eredivisie maar nadat het vorige week met 1-0 op Anfield van Liverpool verloor, gingen de Amsterdammers ook tegen Twente onderuit. Voor de tweede keer dit seizoen werd er verloren. Ten Hag moet het waarschijnlijk zonder Neres en Traoré doen maar heeft genoeg andere fitte spelers om dit gat op te vallen, maar er zijn ook nog wat twijfelgevallen zoals Mazraoui en Tagliafico.

In de wandelgangen werd het al een wedstrijd van levensbelang genoemd. Als Ajax wint vanavond kan het namelijk bijna 10 miljoen Euro opstrijken.  Of de bookmakers geloven in een overwinning van Ajax zien we zo. We bespreken eerst nog even Atalanta maar zullen ook een mooie bookmaker bonus erbij pakken.

Atalanta heeft genoeg aan een gelijkspel

Atalanta was dit seizoen niet op hun best en zal beter voor de dag moeten komen dan vorige week om kans te maken tegen Ajax. De Italiaanse ploeg kan het redden met een gelijkspel in deze wedstrijd. De vorige ontmoeting tussen de twee teams vond plaats in oktober van dit jaar en eindigde in een intrigerend 2-2 gelijkspel. Opnieuw zo’n resultaat zou dus genoeg kunnen zijn voor Atalanta.

De Italianen moeten wel zonder Robin Gosens, Aleksey Miranchuk, mattia Caldara en Pierluigi Gollini spelen. Duvan Zapata die al zeven wedstrijden niet meer heeft gescoord zal in de punt van de aanval staan om Atalanta langs Ajax te krijgen. Atalanta won slechts een van de zes laatste wedstrijden en kan met een overwinning of gelijkspel de Champions League voortzetting zeker stellen.

 

Fastbet odds bij Ajax Atalanta

© Fastbet

De odds bij deze wedstrijd

Ajax moet winnen en lijkt bij de bookmakers net een beetje meer kans te maken op winst dan Atalanta. Je krijgt namelijk voor Atalanta drie keer je inzet. Terwijl je voor Ajax 2.20 krijgt. De bookmakers zien Ajax dus wel winnen in eigen huis. Als Ajax beter voor de dag komt dan afgelopen weekend zullen ze wat ons betreft ook zeker een kans maken. Een gelijkspel is voor Ajax niet genoeg maar levert je wel een mooie 4.05 op. Wij gaan voor een overwinning van Ajax, maar weten wel dat alles mee moet zitten vanavond voor Erik ten Hag en zijn ploeg.

Mooie welkomstbonus van Fastbet

Zoek jij een mooie welkomstbonus waarbij je eerste storting wordt verdubbeld? Bij Fastbet ben je dan aan het juiste adres en krijg je met de Fastbet bonus tot € 200 bovenop je eerste storting die je hier maakt. Let er wel even op dat je enkel met Trustly kunst storten. De voorwaarden zijn prima, Trustly werk snel en veilig en bovendien staan er goede odds klaar. Alle redenen om in te zetten met deze odds en bonus van Fastbet.

 

FastBet Nieuws