Roland Garros: Wie pakt de zege in de Grand Slam in Frankrijk?

andre.lauer
1. juni 2019

Deze week draait alles bij de sportweddenschappen aanbieders om de Champions League. Of tenminste bijna alles. Het andere grote evenement van de week zijn de wedstrijden van Roland Garros, in Frankrijk. Bij deze Grand Slam zijn we op zoek naar opvolgers voor Rafael Nadal en Simona Halep. Je ziet de status van dit toernooi onder meer aan het prijzengeld van meer dan 42 miljoen euro. Maar ook de odds bij de Nederlandse bookmakers zoals Interwetten zijn bijzonder attractief!

Odds Novak Djokovic tegen Salvatore Caruso Roland Garros Interwetten

@Interwetten

Zo kun je bij de aanbieder onder meer wedden op Novak Djokovic tegen Salvatore Caruso. Djokovic is uiteraard de grote favoriet voor winst. Met een winstquotering van 1.01 lijkt het bijna zeker dat hij tegen Caruso zal winnen. Maar dit is een Grand Slam, en dan weet je het nooit zeker. Winst van Caruso wordt dan weer aangeboden met odds van 15.00. Een andere interessante wedstrijd is bijvoorbeeld Dominic Thiem tegen Pablo Cuevas. Thiem is hier de uitgesproken favoriet met een winstquotering van 1.20. Maar met 4.50 maakt Pablo Cuevas zeker ook een kans om verder te gaan. Per wedstrijd vind je meer dan 10 verschillende wedden op tennis selecties bij Interwetten!

Odds Dominic Thiem tegen Pablo Cuevas Roland Garros bij Interwetten
@Interwetten

100% bonus voor je eerste storting bij Interwetten tot € 100

Indien je nog geen storting bij Interwetten hebt geplaatst, zijn er nu tot € 100 beschikbaar voor je. Hierbij gaat het om een sportweddenschappen bonus met een perfect percentage van 100%. Dit betekent dat je tot € 100 je heel stortingsbedrag als bonus ontvangt. Hiervoor moet je gewoon een account bij de bookmaker aanmaken. Beneden vind je onze link naar de site van de aanbieder. Klik daarop en volg daarna de stappen voor registratie van je online wedden account. Voor je eerste storting moet je een bedrag van minstens € 15 kiezen. Nu geeft de bookmaker je 100% van je stortingsbedrag als bonus. Een fantastisch aanbod voor nieuwe klanten!

Voordat de bonus kan worden gebruikt, moet je nog voldoen aan de bonuscondities. Binnen de 14 dagen moet de bonus 5 keer worden rondgespeeld. Voor het maximum bedrag van € 100 moet je dus bijvoorbeeld € 500 spelen. Hierbij bestaan er minimale odds van 1.70. Lukt het je echter niet om de hele bonus vrij te spelen, dan kun je bij Interwetten ook gedeeltelijk laten uitbetalen. Welk percentage je dan ook vrij speelt, je ontvangt de bonus in cash. Dit is een bijzonder leuke functie, omdat de bonus in totaal niet vervalt indien je de bonuscondities niet realiseert. Volg dus nu onze link en registreer dan je account bij de bookmaker. Stort minstens € 15 en pak de 100% bonus van Interwetten. Daarna zet je in met de hoge odds Roland Garros en win je met je favoriet!

Interwetten Nieuws