Wedden op Wimbledon 2019: overzicht odds & favorieten

Peter Vissers
28. juni 2019

Net als elk jaar krijgen we deze zomer weer Wimbledon actie te bewonderen. De kwalificatierondes van de 2019 editie van dit prestigieus tennis evenement is bijna achter de rug. De Belgische Yanina Wickmayer kon zich al plaatsen voor het echte toernooi. Ga ook eens wedden op Wimbledon met de B bets bonus!

Gokken op Wimbledon met quoteringen overzicht en informatie

Veel beter kan het niet, mooi weer met een fris drankje in de hand de hele dag naar tennis kijken op een terrasje. Wimbledon was origineel niet bepaald een evenement dat ooit gericht was op de gemiddelde mens in zijn kroeg. Tennis was vroeger altijd een prestigieuze sport enkel voor de rijken, nu kunnen zelfs de armen wedden op tennis. Wimbledon pakt dan ook de kroon als het gaan over prestige. Aardbijen en room worden nog altijd traditioneel geserveerd op hele toernooi. Gelukkig kan de normale mens tegenwoordig op zijn TV naar tennis kijken en zelfs gokken op Wimbledon.

Laten we ook even naar de favorieten kijken die dit jaar kans maken op toernooiwinst op het Wimbledon gras. De laatste tien jaar was voornamelijk Roger Federer de Wimbledon god, laten we kijken of het dit jaar nog zo is? Zijn laatste winst dateert al van 2017. De onderstaande quoteringen voor de favorieten Wimbledon 2019 zijn van voor de aanvang van het toernooi. Indien je recente odds voor de Wimbledon favorieten wil bekijken ga je best via onderstaande link naar bookmaker Bbets.

quoteringen Wimbledon 2019 favorieten
© b-bets

 

Federer is dus nog steeds één van de grote favorieten, hoewel Djokovic volgens de Nederlandse Bookmakers nog nets iets meer kans maakt. De huidige nummer 1 op de ATP ranglijst laat ook Rafael Nadal achter zich staan. Deze Spanjaard won heel makkelijk de Roland Garros finale in 4 sets tegen Dominic Thiem op zijn beste ondergrond, gravel. Spelen op gras is net iets anders wel, met een bal die iets minder bots en meer slipt. De korte en snelle rallies spelen niet bepaald in het voordeel van spelers met een sterk uithoudingsvermogen als Nadal. Als je dus wil wedden op Wimbledon dan moet je zeker rekening houden met de ondergrond. Wimbledon is het enigste Grand slam toernooi dat nog op gras gespeeld wordt, dus is het altijd een beetje aanpassen voor alle spelers.

Neem de exclusieve b-bets €120 bonus voor Wimbledon wedden

Wij hebben een ongelofelijk aanbod geregeld met b-Bets voor een exclusieve bonus van 100% tot € 120. Het mooie aan deze bonus buiten het hoge bedrag is dat deze enkel 5 keer samen met je stortingsbedrag moet rondgespeeld worden. Je kan deze al rondspelen op quoteringen van 1.80 wat ook best haalbaar is. Let wel op dat je dit binnen de 30 moet klaarspelen. Ook belangrijk om te weten is dat je enkel 30% van je totale balans mag inzetten tot je bonus vrijgespeeld is.

Voor al je Wimbledon wedden plezier raden we dus sowieso deze geweldige bonus aan. Wat nog leuker is zelfs is dat je bij een registratie al simpel weg 5 euro gratis wedden zonder storten ontvangt. Om dit rond te spelen hoef je 16 keer het bonus geld in te zetten op odds van 1.80.

BBets Nieuws