Feyenoord tegen koploper Dinamo Zagreb in de Kuip

Erik de Kort
2. december 2020

Met drie punten verschil neemt Feyenoord in de eigen Rotterdamse Kuip op tegen Dinamo Zagreb dat eerste staat. Om niet alles van de laatste wedstrijd af te laten hangen moet Feyenoord eigenlijk wel winnen. Kunnen ze dit voor elkaar krijgen?

Kleine verschillen in groep K

Dinamo Zagreb staat eerste in de poule en kan zich bij een overwinning plaatsen voor de volgende ronde. De verschillen tussen de nummers 2,3 en 4 zijn echter verschrikkelijk klein en daarom worden het nog twee extreem spannende wedstrijden. De tweede plaats van Feyenoord geeft ze recht op de volgende ronde maar er zijn nog twee partijen te spelen. Feyenoord heeft slechts een wedstrijd gewonnen in deze Europa League groep maar desondanks zien we ze terug op de tweede plek.

De eerste wedstrijd werd in Zagreb een gelijkspel maar Feyenoord zal dit keer toch echt voor een overwinning moeten gaan om geen alles of niets wedstrijd te hoeven spelen op de laatste speeldag. Doick Advocaat heeft met Steven Berghuis een van de meest gevaarlijke aanvallers deze Europa League in handen. Alleen Nicolas Pepe van Arsenal en Nikola Vlasic van CSKA Moskou waren betrokken bij meer kansen.

De resultaten van beide teams tot nu

Het seizoen van Feyenoord is nog wat wisselvallig. Afgelopen zondag werd er gelijkgespeeld tegen FC Utrecht en hierdoor is het gat met koploper Ajax op dit moment vijf punten. In de Europa League mag Dick Advocaat in zijn handjes knijpen dat de verschillen tussen alle clubs in groep K zo klein zijn. Met slechts een overwinning zijn de prestaties voorlopig nog zeker niet om over naar huis te schrijven.

Dinamo Zagreb staat na vier wedstrijden op acht punten en won de laatste twee partijen nadat er eerst gelijkgespeeld werd tegen Feyenoord en CSKA Moskou. De Kroaten verloren de vorige competitiewedstrijd van Osijek en gaven daarmee de koppositie uit handen. Dinamo Zagreb is ongetwijfeld de grootste club in Kroatië en werd de laatste drie jaar op rij kampioen. We pakken de odds van de online bookmakers Nederland erbij en zijn ook nog op een lekkere sportweddenschappen bonus gestuit. Je vindt zowel de odds als de bonus hieronder.

hoge odds bij wedden op Feyenoord Dinamo Zagreb

©Noxwin

Wedden met goede odds en de Noxwin bonus

Feyenoord maakt volgens de bookmakers goede kans om in de Kuip te winnen van Dinamo Zagreb. Feyenoord is zelfs favoriet vergeleken met de Kroatische tegenstander. Wedden op een thuisoverwinning van Feyenoord staat nu op 2.23 terwijl je voor een gelijkspel 3.54 krijgt. Voor inzetten op een overwinning van Dinamo Zagreb krijg je bij Noxwin 3.24.

Ook de bonus bij deze bookmaker is lekker meegenomen. Je krijgt namelijk 100% tot € 50. Het goede aan deze bonus is dat je alleen je bonus maar zeven keer hoeft rond te spelen voordat je er vrij over kunt beschikken. Vanaf € 10 pak je deze Noxwin bonus al mee en met de goede voorwaarden is deze bonus dus zeer laagdrempelig. Een must voor de beginnende wedder maar toch ook zeker een mooie deal iedereen die graag inzet op sport.

Noxwin Nieuws