De Rotterdamse derby met Feyenoord tegen Sparta en € 5 gratis

Peter Vissers
2. augustus 2019

In een redelijk beladen wedstrijd tegen promovendus Sparta, krijgen ze nog extra druk tegen stadgenoot Feyenoord. De Rotterdamse derby staat bekend om de levendige sfeer in het stadion alhoewel de Feyenoorders meestal met de punten weglopen. Deze keer begint het avontuur in de Kuip waar geen enkele club een makkelijke wedstrijd heeft.

Hoe hebben de Rotterdamse clubs gepresteerd

Sparta mag dan niet de favoriet zijn, maar de Spartanen hebben 5 uit de 7 laatste wedstrijden over 2.5 doelpunten gezien. Feyenoord heeft de eerste helft gewonnen in 6 uit 8 meeste recente wedstrijden. Lars Veldwijk zit in uitstekende vorm met 24 doelpunten in 36 wedstrijden voor Sparta. In de laatste 9 wedstrijden was het Sparta dat als eerste het net wist te vinden. Feyenoord zal het zonder de topscorer van vorig jaar moeten doen aangezien Robin van Persie met 16 doelpunten in 25 wedstrijden op 35 jarige leeftijd zijn voetbalschoenen heeft opgehangen. Feyenoord zit nu al 4 wedstrijden zonder winst, en 6 wedstrijden zonder een clean sheet. De laatste 8 wedstrijden waren allemaal boven 2.5 doelpunten waarvan 5 uit de laatste 6 we beide teams zagen scoren.

Bookmakers onderschatten clubs die promoveren

Sparta mag dan uit de eerste divisie komen, maar ze hebben wel 21 doelpunten in de laatste 10 wedstrijden gescoord. De laatste 9 wedstrijden op rij zijn ze zelfs het eerst scorende team. Nacompetitie voetbal en vriendschappelijke wedstrijden zijn niet te vergelijken met de eredivisie, maar een doelpunt scoren zal in alle gevallen hetzelfde zijn en de Zuid-Afrikaans international Lars Veldwijk zal zijn goede vorm van vorig seizoen graag voortzetten. Wat zeggen de Bookmakers Nederland over deze wedstrijd?

Tips voor deze wedstrijd

Feyenoord om in eigen huis de wedstrijd te winnen heeft een quotering van 1.23. Een gelijkspel in de Rotterdamse derby heeft een quotering van 5.99. Je kan de Spartanen ook backen om 3 punten bij de Rotterdamse rivaal te winnen met odds van 9,13. Aangezien beide teams een goede trackrecord hebben om in de eerste helft toe te slaan is 1.5+ doelpunten in de eerste helft een redelijke quotering met 1.87. Om een uitslag boven de 2.5 doelpunten grens te zien in de Kuip als enkele inzet is de moeite niet waard. Beide teams om te scoren met 2.5+ doelpunten in reguliere speeltijd kan je vinden met 1.78. Sparta om minimaal 1 doelpunt te scoren is ook een goede om een oogje op te houden met een quotering van 1.60.

Bbets bonus
© Bbets

Pak de bonus van € 120 met nog eens €5 gratis

Bij Bbets krijg je via ons een ongelofelijke exclusieve deal voor een bookmaker bonus. Er ligt € 120 bij je eerste storting te wachten met nog eens € 5 extra cadeau simpelweg voor je aan te melden. Deze welkomstbonus biedt je een verdubbeling van je storting aan! Om deze rond te spelen zal je dan ook 5 keer het volledige bedrag met bonus erbij moeten rondspelen. Voor meer informatie over deze bonus kan je ofwel op onze Bbets pagina of bij de bookmaker zelf kijken via onderstaande link.

BBets Nieuws