De voorbeschouwing op SC Freiburg tegen Bayern Leverkusen

Erik de Kort
27. mei 2020

Het voetbalweekend in Duitsland start met twee teams die positief verrassen dit seizoen. Nummer vijf Bayer Leverkusen gaat op bezoek bij SC Freiburg dat zevende staat. We bespreken de odds.

Bosz met Leverkusen hard onderuit tegen Wolfsburg

Na een 3-1 overwinning op Borussia Mönchengladbach ging Leverkusen hoopvol de strijd aan tegen Wolfsburg. Een goal voor rust van Wolfsburg luidde uiteindelijk een 4-1 nederlaag in. Door deze nederlaag staat Leverkusen nu op evenveel punten als Mönchengladbach dat op de vierde plaats staat. Bij een overwinning was de ploeg van Peter Bosz over de Gladbach gesprongen. Nu staat er opnieuw een lastige wedstrijd op het programma.

Freiburg is een geduchte tegenstander dat met een aantal goede resultaten nog kans kan maken op de zesde plaats. Komt Bayer Leverkusen de zware 4-1 nederlaag te boven en kan het Freiburg in eigen huis verslaan? We gaan zo kijken wat de bookmakers Nederland verwachten van deze wedstrijd maar bespreken ook nog de vorm van Freiburg dat verrassend op de zevende plaats staat boven grote clubs zoals Schalke 04 en Hoffenheim. We hebben ook nog een mooie sportweddenschappen bonus gevonden die we even later uitgebreid zullen bespreken.

Freiburg in een dip na herstart?

De zevende plaats van Freiburg duidt op een prima seizoen voor de mannen van Christian Streich. Toch had de ploeg wellicht nog wat hoger kunnen staan. Het verschil met nummer zes Wolfsburg is vier punten. De laatste overwinning van Freiburg was echter op 7 maart van dit jaar. De laatste drie wedstrijden werd er één punt behaald. De wedstrijden tegen Leipzig en Werder Bremen gingen verloren terwijl gisteren tegen Eintracht Frankfurt sensationeel met 3-3 gelijk werd gespeeld. Om de druk op Wolfsburg op te voeren, doet Freiburg er goed aan om weer eens te winnen. Geven de bookmakers Freiburg een goede kans om weer eens drie punten bij te schrijven? We gaan snel over de odds!

 

de odds bij freiburg tegen leverkusen bundesliga

© Betrebels

Wat verwachten de bookmakers van deze wedstrijd?

We zien bij Betrebels dat ondanks de nederlaag tegen Wolfsburg Bayer Leverkusen de grote favoriet is voor deze wedstrijd. Inzetten op een overwinning van de ploeg van Peter Bosz geeft odds van 1.78. Dat 2020 nog niet het jaar is van Freiburg zien we ook terug in de odds. 4.60 keer je inzet krijg je als je inzet op een overwinning van Freiburg. Dat is iets minder dan inzetten op geen gelijkspel tussen Freiburg en Bayer Leverkusen want dit staat op 4.00.

Pak tot €150 bij je eerste storting

De Betrebels bonus is zeker de moeite waar, je mag deze echt niet overslaan.! De maximale bonus  die je hier krijgt is €150. Dit is 100% van je storting. Als je dus bijvoorbeeld €50 stort, krijg je €50 bonus,Het minimum stortingsbedrag is €10 . Je speelt je bonus vrij door jouw storting en bonusbedrag vijf keer rond te spelen op odds hoger dan 1.75 binnen 90 dagen. Klinkt dit jou als muzek in de oren? Meld je dan snel aan via de onderstaande link!

BetRebels Nieuws