Gokken op Genk tegen Antwerp, wie stijgt op de ranglijst?

Erik de Kort
29. oktober 2019

Met een punt en een plaats verschil in het voordeel van Antwerp zal Genk er alles aan doen om Antwerp te verslaan in eigen huis. Wie wint de match tussen de nummer 5 en 6 in de Pro League? 

Beide teams wonnen de laatste wedstrijd en zoeken aansluiting bij de top

Het afgelopen weekend wisten zowel Genk als Antwerp te winnen. Met respectievelijk 19 en 20 punten is het verschil met de nummer 3 slechts drie punten voor Antwerp en 4 voor Genk. Een overwinning kan één van de teams dus heel dichtbij de top 3 brengen. Het is dus ongelooflijk spannend in de Pro League en elk punt is belangrijk. Wie wint volgens de beste bookmakers deze wedstrijd tussen Genk en Antwerp? Genk won van Cercle terwijl ook Antwerp drie punten pakte tegen Kortrijk. De laatste weken verspeelde Antwerp nogal wat punten. Met twee gelijke spelen en een verloren match tegen Mechelen was de laatste overwinning op Kortrijk dus zeer welkom.

Genk opnieuw tegen Liverpool na de match tegen Antwerp

Het zijn drukke weken voor Genk. Afgelopen week speelde het midweeks nog in de Champions League tegen Liverpool. Ook na dit treffen tegen Antwerp neemt Genk het op tegen de Champions League winnaar van het vorige seizoen. Genk heeft de punten in de Champions League hard nodig maar kan ook niet verslappen in de eigen competitie. Coach Mazzu staat dus voor een dilemma.  Gelukkig voor de oefenmeester kent de ploeg geen blessures. Genk kan dus beide wedstrijden aantreden met een fitte selectie. Met zulke drukke weken met internationaal voetbal is het zeer belangrijk de groep fit te houden. We gaan kijken naar de odds. Kan een fit Genk Antwerp verslaan? We pakken ook direct een sportweddenschappen bonus erbij die zeer interessant is.

 

Wedden op Racing Genk - Antwerp met quoteringen

©Ladbrokes

Wat zijn de odds bij de bookmakers voor Genk – Antwerp

Ook Antwerp trekt ten strijde zonder blessuregevallen. We kunnen ons dus opmaken voor een mooie wedstrijd waarbij er een hoop op het spel staat. Als we kijken naar de odds en Ladbrokes bonus, zien we gelijk dat het zeer spannend zal worden. De thuisploeg Genk is bij Ladbrokes de favoriet om de match te winnen. De odds voor een overwinning van Genk staan op 2.111. Een gelijkspel tussen beide ploegen staat op 3.50 terwijl een Antwerpse overwinning op 3.40 uitkomt. Bij deze wedstrijd verdubbel je dus minimaal je inzet! Er is nog meer goed nieuws want behalve deze top odds krijg je nu bij Ladbrokes ook nog eens een mooie promotie op al je voetbal weddenschappen.

Freebet tot €25 op combinaties

Speel je graag op meerdere wedstrijden tegelijk? Dan heeft Ladbrokes nu wel een hele mooie promo die hier perfect op inspeelt. Kies bij Ladbrokes minimaal zes winnaars in verschillende wedstrijden. Als één van deze selecties niet correct is zou je normaliter je hele inzet kwijt zijn. Ladbrokes geeft je nu je inzet terug als jij je weddenschap niet wint omdat je één match niet correct voorspelde. Je krijgt dan je inleg terug tot een bedrag van €25 in een free bet.  Combineer jij graag en zou jij deze promo mee willen pakken? Ga dan via de link hieronder naar Ladbrokes en pak ook gelijk een mooie welkomstbonus mee!

 

Ladbrokes Nieuws