Herpakt Genk zich in de Champions League? Wedden op Genk – Napoli

Erik de Kort
30. september 2019

Na de 6-2 nederlaag in Salzburg kan Genk de borst nat maken voor opnieuw een moeilijke wedstrijd. Napoli, met Dries Mertens komt op bezoek.

Weet Genk de eerste punten in de Champions League te pakken?

De eerste Champions League wedstrijd dit seizoen werd dus vrijwel kansloos verloren. In Oostenrijk stond het bij rust al 5-1 voor Salzburg/ De vroege tegengoal in de tweede minuut is Genk nooit meer boven gekomen en wellicht dat we een sterker Genk kunnen zien tegen Napoli. Het weet natuurlijk dat het vanaf minuut één al aan de bank moet want Napoli is niet zomaar een team. De grote favoriet in de poule is natuurlijk Liverpool maar kort daarachter komen de Italianen.

De Genkenaars weten dat als zij verder willen in Europa er toch ook punten gepakt moeten worden tegen deze twee topploegen. Met Napoli op bezoek hoopt heel België dus op een stunt en de eerste punten in de Champions League voor Genk. Of er ook een kans is voor Genk volgens de beste bookmakers voor Nederlanders, zien we zo bij het doornemen van de odds.

Napoli imponeert in eerste wedstrijd tegen Liverpool

Titelverdediger Liverpool ontmoeten in de openingswedstrijd van de Champions League. Je zou niet slechter kunnen treffen zou je haast denken. Napoli dacht daar echter anders over en met het mes tussen de tanden liet het Liverpool zien dat zij zich niet zomaar gewonnen gaven. Het werd 2-0 voor Napoli met goals van Dries Mertens en Fernando Llorente. Het duel tussen de beide favorieten in deze poule ging redelijk gelijk op. Toch toonde Napoli in de slotfase geen genade met kampioen Liverpool. We kijken of Napoli de favoriet is voor deze match bij een van de betere bookmakers waar we bovendien nog een stortingsbonus tegenkomen.

Ga gokken op de Genk - Napoli odds
© Bwin

Maakt Genk een kans volgens de bookmakers?

De grote favoriet voor deze wedstrijd is volgens Bwin Napoli, Een Italiaanse winst geeft namelijk de laagste odds. De odds hiervoor zijn 1.40 momenteel. Mocht Genk het eerste punt halen door middel van een gelijkspel, dan lopen de odds op naar 4.60. Mocht Genk na 90 minuten met de overwinning aan de haal gaan, dan kan je hier goed op verdienen. De odds voor een overwinning van Genk zijn 7.00. Het is volgens Bwin dus zeer waarschijnlijk dat Genk wint van Napoli maar als het gebeurt dan word je er wel goed voor beloond!

Pak nu een welkomstbonus bij gokken op Genk – Napoli

De odds van Bwin zijn zeker de moeite waard en momenteel een van de hoogste die we kunnen vinden. Wat het wedden bij Bwin nu nog aantrekkelijker maakt is de welkomstbonus die op je staat te wachten als nieuwe speler. Deze Bwin bonus houdt in dat je 100% op je gestorte bedrag extra krijgt tot €120. Je kan na het storten direct dit extra bedrag inzetten en het mooie is dat je het maar drie keer hoeft rond te spelen op odds boven de 1.40 voordat je het kunt uitkeren. Je hebt hier ook 90 dagen de tijd voor, met al het internationale voetbal nu zal dat geen probleem zijn. Klik op de link om direct die bonus mee te pakken en je te registreren bij Bwin.