Genk – Oostende op maandag 28 september 2020

Robert Brondel
27. september 2020

Er is weer voetbal in het land, en daar zijn we blij mee. Ook bij onze zuiderburen, in België dus, wordt er weer volop gespeeld op de grasmatten. Vandaag hebben we in de Belgische eerste klasse de wedstrijd KRC Genk – KV Oostende.

Van alle Belgische goksites is Unibet natuurlijk veruit de bekendste. En dat is niet zonder reden. Al jaren lang verzorgen zij de beste sportweddenschappen, en dat aan de beste odds. Als het aankomt op wedden op voetbal, en zeker op Belgisch voetbal, weten de klanten het wel. De quoteringen bij Unibet zijn zelden te verslaan. Daarom hebben we voor deze match opnieuw gekozen om Unibet nog eens extra in de verf te zetten. Oude en nieuwe klanten kunnen er profiteren van de beste noteringen. Lees er alles over in ons Unibet review.

KRC Genk – KV Oostende

krc genk kv oostende odds unibet

De wedstrijd van vanavond in deze eerste klasse Jupiler Pro League vangt aan om kwart voor negen. Hoewel we zelf niet erg thuis zijn in de voetbalwedstrijden van België, weten we uiteraard wel hoe we snel kunnen raden wie de overmacht zal hebben. Dat doen we natuurlijk door naar de odds te kijken. We zien vrijwel meteen dat de favoriet van deze wedstrijd KRC Genk is, eerder dan de West-Vlaamse ploeg van Oostende. Met odds van 1.55 maakt Genk hier een hele goede kans op winst. Een gelijkstand lijkt veraf met een quotering van 4.25 daarvoor. Maar al helemaal onwaarschijnlijk is het dat de mannen van de kuststad Oostende de winst zullen pakken. Met odds van 6.10 lijkt de underdog Oostende hier met een dikke afgang terug naar zee te mogen afdruipen, vanuit Genk in Limburg waar ze te gast zijn.

Wekelijkse odds boosts

Vrijwel iedereen die in België woont en ooit al eens aan sport wedden heeft gedaan, zal dat ongetwijfeld bij Unibet hebben gedaan. De kans is dan ook klein dat je nog geen account bij hen hebt. Mocht dat echter wel het geval zijn, dan kan je best even verder lezen. Er zijn namelijk, naast de gouden Unibet bonus, nog tal van andere voordelen die de Unibet website je aanbiedt. Je kan overigens ook wedden en spelen via je mobiele telefoon, dank zij de Unibet app. Daarnaast kan je ook profiteren van een degelijke Unibet vriendenbonus, waar je alles over kan lezen door op de gelinkte pagina te klikken. Er zijn ook regelmatige odds boosts, wekelijks zelfs, waarbij je soms veel meer waar voor je geld kan zien.

Wedden op Genk – Oostende

Echte Belgen wisten het natuurlijk al langer, dat Genk hier zou winnen. Ze staan veel hoger dan Oostende geklasseerd in de Jupiler Pro League, zoals het eerste klassement van België wordt genoemd. Niet dat wij volledig begrijpen waarom voetbal en bier zo goed samen gaan, maar goed. Het zal wel te maken hebben met de waarde van België als bierland. Niettemin kan je als Belg dus best inzetten op deze wedstrijd bij die andere vaste waarde, en dat is Unibet.be.

Ontdek ook de wedstrijd Antwerp – Mechelen op vrijdag 2 oktober en de JPL-wedstrijden van zaterdag 3 oktober en JPL op zondag 4 oktober.

 

Unibet Nieuws