Wed nu op Gent tegen Antwerp in de Jupiler Pro League

Erik de Kort
13. januari 2021

Antwerp verloor afgelopen weekend en ook Gent wist niet te winnen. We zien vanavond twee ploegen die maar wat graag wat plekken zullen stijgen. Wie trekt er aan het langste eind?

Gent ziet goede reeks stoppen

Na drie overwinningen op rij zien we dat Gent toch weer gestopt is met winnen. De wedstrijden tegen Standard, Waasland Beveren en Club Brugge waren zeer goed en gaven terug hoop op een goede klassering. Toch ging het de laatste twee wedstrijden opnieuw mis. Gent verloor met tien man van Kortrijk met 1-0 en ook zonder de inmiddels geschorste Roman Yaremchuk wist Gent niet te winnen van Beerschot afgelopen weekend. Het werd 1-1 in een gezapige wedstrijd. De twee goals vielen al voor rust en ondanks het feit dat Gent domineerde in balbezit en schoten, kon het niet winnen.

Gent staat op dit moment twaalfde maar weet ook dat een plek bij de beste 7 van de Pro League mogelijk is. Dat verschil is namelijk slechts drie punten. Gent zal er alles aan doen om bij de beste acht te eindigen zodat ze in ieder geval de Play-offs voor de Europa League kunnen strijden. Onder Gent staan nu Eupen en Mechelen dus Gent weet ook dat een nederlaag serieuze gevolgen kan hebben. Antwerp staat een stuk hoger en wist eerder dit seizoen al te winnen van Gent. We bespreken eerst even de laatste resultaten van de tegenstander en gaan dan over de odds bij de bookmakers.

 

Antwerp ziet Leuven de vierde plek pakken

Met zulke kleine verschillen in de top van de Pro League raak je bij het minste of geringste zomaar wat plekken kwijt. Dat overkwam ook Antwerp dat wel nog geluk had dat ook Anderlecht verloor. Antwerp zien we nu terug op de zesde plek, vier punten achter nummer drie Charleroi. Het verschil met nummer vijf Anderlecht is nog steeds een punt terwijl Leuven met hetzelfde aantal punten op de vierde plek staat. Omdat Beerschot een wedstrijd minder gespeeld heeft en twee punten lager staat dan Antwerp is de concurrentie voor de vierde plek enorm. Antwerp kan het zichzelf niet permitteren om te verliezen en zal dan ook moeten winnen om aansluiting bij de top drie te blijven houden. Antwerp moet het doen zonder de geschorste Aurelio Buta. Jean Butez raakte vorige week voor langere tijd geblesseerd en ook Matheus is nog altijd afwezig. Laten we kijken wat de sportweddenschappen bonus bookies verwachten van deze prachtige match in de Jupiler Pro League

Wat zijn de odds bij de wedstrijd tussen Gent en Antwerp?

©Bet777

De bookmaker odds bij deze wedstrijd

Bet777 is de bookmaker van dienst bij deze match. Dit is al jaren een vertrouwde bookmaker in België en we hebben dan ook een allesomvattende Bet777 review geschreven. De odds bij deze wedstrijd zijn zeer interessant. We zien dat Gent in eigen huis toch wel wat verrassen favoriet is. Je krijgt 2.0 bij Bet777 terwijl je bijna het dubbele (3.80) krijgt voor Antwerp. Dat is wat ons betreft zeker al een rede om in te zetten op winst van Antwerp. Een gelijkspel staat op 3.60 wat ook zeker interessant is. Wij kiezen voor winst van Antwerp vanwege de goede odds. Weet jij al hoe je gaat inzetten?

 

Bet777 Nieuws