Zulte zoekt aansluiting bij subtop tegen Gent

Erik de Kort
3. december 2019

Op zaterdagavond ontvangt Gent in eigen huis Zulte Waregem. Gent staat derde en heeft vier punten meer dan Essevee. Zulte staat zesde en wilt het gat met de top 5 dichten. Wie pakt die belangrijke punten?

Drukke weken voor Gent

Vorige week speelde Gent nog in de Europa League tegen St. Etienne. Een paar dagen later speelde het in Kortrijk. Woensdag staat de Croky Cup wedstrijd tegen Charleroi op het programma en deze zaterdag dus de match tegen Essevee. Uitrusten is er niet bij voor Gent dat eerste staat in Groep I van de Europa League. Kan het met zoveel wedstrijden kort achter elkaar ook nog winnen van Zulte en zo de derde plek verdedigen of eventueel omhoog klimmen? We gaan kijken bij de bookmakers Nederland wat de odds zijn voor een winst van Gent. Ook pakken we een sportweddenschappen bonus waar je zeker blij van wordt. We gaan natuurlijk ook over de kansen van Essevee.

Zulte met twee overwinningen op rij

De resultaten bij Zulte Waregem gaan op en neer. Nu zijn er twee wedstrijden op rij gewonnen. Eupen en Mechelen werden verslagen, maar thuis tegen Anderlecht ging het mis. De wedstrijd werd met 2-1 verloren. De grootste winst van het seizoen was tegen Cercle. Er werd met 6-0 gewonnen terwijl 10 dagen daarvoor ook al met 4-2 werd gewonnen voor de beker. In alle van de zes laatste wedstrijden wist Zulte te scoren. En het houdt redelijk vaak de nul. Het zijn statistieken die wijzen op een mooie partij tussen de nummer zes Zulte en drie Gent. We pakken de odds en de Speedybet bonus erbij om te kijken of Zulte volgens de bookmakers een rol van betekenis kan spelen.

 

Gent Zulte Waregem odds pro league

©Speedybet

De Speedybet odds voor deze wedstrijd

De nummer drie van de competitie is de grote wedstrijd in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Zulte zal met goede intenties afreizen naar Gent maar de bookmakers geven sterk aan Gent als favoriet te kiezen. Je krijgt namelijk 1.30 voor een Gentse overwinning. Mocht je het volste vertrouwen in Francky Dury en zijn mannen dan geven de odds van 7.75 je zeer veel waar voor je geld. Een gelijkspel levert ook nog lekker op. Je krijgt hier gewoon 5.30 voor en dat is zeker hoog voor een wedstrijd zoals deze.

Bovendien is de Speedybet bonus ook de moeite waard bovenop deze toch al goede odds. Je krijgt hier namelijk een 100% welkomstbonus tot € 200 op je eerste storting. Het minimumbedrag om in aanmerking te komen is € 20. Om je bonusbedrag vrij te spelen dien je het hele bedrag 16 keer rond te spelen. Stel je stort € 50, je krijgt dan € 50 bonus. Om € 50 te ontvangen dien je in totaal voor € 800 ingezet te hebben. Mocht dit goed klinken: via deze knop meld je je rechtstreeks aan bij Speedybet.

Speedybet Nieuws