Glory 76: Badr vs Benny

Erik de Kort
18. december 2020

Op een geheime studiolocatie staat Badr Hari tegenover Benjamin Adegbuyi op zaterdag 19 december. Badr Hari – Benjamin Adegbuyi is de headliner van GLORY 76.

Badr Hari weer terug na zijn blessure

K-1 kickbokslegende Badr Hari vocht voor het laatst een jaar geleden, toen hij voor de tweede keer tegenover Rico Verhoeven stond. Hoewel hij tweemaal zwaargewicht kampioen neerhaalde, leed hij de nederlaag door TKO na het oplopen van een beenblessure in ronde 3. In maart 2018 versloeg Hari Hesdy Gerges in de herkansing. De overwinning werd later teruggedraaid naar No Contest omdat beide atleten positief testten op prestatie bevorderende medicijnen.

In december 2016 verloor Hari van Verhoeven door TKO in de tweede ronde van hun eerste gevecht vanwege een armblessure, die ook zijn vijf overwinningen op rij stopte Zijn meest recente overwinning gaat terug tot augustus 2015, toen hij Ismael Londt stopte in ronde 3. Hoewel Hari de laatste jaren dus niet al te veel meer gewonnen heeft, is Hari natuurlijk gewoon een legende. Hij heeft ze allemaal verslagen: Alistair Overeem, Gokhan Saki, Ernesto Hoost, Semmy Schilt, Peter Aerst, en de lijst gaat maar door. We hebben bij dit Glory gevecht een mooie Fastbet bonus gevonden. Je leest er meer over als we de odds bespreken.

 

Wat weten we over Benjamin Adegbuyi?

Benjamin Adegbuyi zagen we voor het laatst in actie in november 2019 toen hij een unanieme beslissing pakte tegen D’Angelo Marshall in de rematch. In december 2018, een jaar eerder, werd hij uitgeschakeld door Jamal Ben Saddik in de eerste ronde van de GLORY Heavyweight Grand Prix-finale. Onderweg naar die finale die finale kreeg hij ook Jahfarr Wilnis KO in ronde 3 en won hij met een unanieme beslissing van de Pool Arkadiusz Wrzosek.

De winnaar van de match tussen Badr en Benny zal naar verwachting het opnemen tegen de huidige GLORY Heavyweight-kampioen Rico Verhoeven of uitdager Jamal Ben Saddik. Deze partij staat op 20 januari 2021 gepland. Laten we eerst eens kijken wie volgens de bookmakers de beste kans heeft om de partij tussen Badr en Benny te winnen.

De beste odds bij Glory 76

© Fastbet

 

De odds bij Glory 76: Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi

Badr Hari, de Nederlandse K1 legende neemt het op tegen Benjamin Adegbuyi, de 35-jarige Roemeen die toch flink onbekender is. Bij de bookmakers is Hari favoriet voor de zege. Anders dan bij wedden op voetbal kun je hier natuurlijk niet inzetten op een X (gelijkspel). Een ding is namelijk zeker, of Badr of Benny zal als winnaar de Rotterdamse studio verlaten. De bookies denken dat Badr Hari de meeste kans maakt om Verhoeven of Ben Saddik tegen te komen in de volgende ronde. Badr wint staat namelijk op 1.21 en dat is echt wel een stuk lager dan dat je krijgt voor de Roemeen Adegbuyi. Inzetten op Benjamin Adegbuyi levert je 4.10 op? Denk jij net als de bookies dat Badr wint?

Zorg er in ieder geval voor dat je de bonus meepakt als je gaat inzetten bij Fastbet. Dit is namelijk tot € 200 die je bij je eerste storting krijgt. De bonus heeft goede voorwaarden en het storten en uitbetalen gaat supersnel met Trustly. Zo ben je zeker dat je mooi op tijd bent voor dit schitterende Glory gevecht.

FastBet Nieuws