Grand Prix Oostenrijk raast verder: tweede ronde

Robert Brondel
8. juli 2020

Het Formula 1 race-gebeuren is vorige week van start gegaan met de GP Austria. Ook dit weekend valt er met spanning af te wachten wat er gebeurt op de racetrack in Oostenrijk. Deze zondag, 12 juli, gaat namelijk de actie door in de Red Bull Ring in Spielberg.

Vorige zondag, 5 juli, vond er reeds een eerste race plaats op het circuit in Spielberg, Oostenrijk. De resultaten daarvan zijn inmiddels bekend. De Finse Valtteri Bottas won die race, met behulp van zijn Mercedes. Hij werd gevolgd door Charles Leclerc op de tweede plaats voor Ferrari. De bronzen medaille vorig weekend werd gekaapt door Lando Norris voor McLaren. Op de vierde plaats eindigde Louis Hamilton (Mercedes), daarna stond Carlos Sainz Jr. De Spanjaard bereikte de finish in zijn Mercedes racecar als vijfde.

 

F1 Austria

Wie wint deze GP Austria race?

Deze zondag om 15.10u is het weer zo ver. Als we de odds erbij halen voor deze zondag, bestaat er weinig twijfel over de top 3 alvast. Zoals je kan zien, hebben Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Max Verstappen de grootste kansen in deze race voor de Oostenrijkse Grand Prix-titel. De hoogst waarschijnlijke winnaar van deze rondes wordt de Brit Lewis Hamilton, volgens de bookmakers. Met odds van 1.83 voert hij de lijst aan voor Valtteri Bottas (met een quotering van 3.50). Onze eigen (Nederlands-Belgische) racepiloot Max Verstappen zal waarschijnlijk de race op de derde plaats eindigen; hij krijgt odds mee van 4.33.

Kanshebbers in de oefenronde

Naast de eigenlijke race, wordt er binnen de Formula 1 races vaak ook practice sessions, of testrondes gereden. Dat is ook het geval in deze F1 GP Austria, en helemaal interessant is dat je bij Wallacebet ook kan wedden op deze testrit. We geven je graag nog de odds mee voor de oefenronde. Ook daar blijft de top 3 alvast ongewijzigd qua kansen:

testronde F1 Austria

Wil je ook een bonus voor deze schitterende race ontvangen?

Voor deze race kan je trouwens profiteren van een degelijke bookmaker bonus. We hebben voor jou deze keer gekozen voor Wallacebet. Onze eigen ervaringen bij Wallacebet zijn namelijk tot dusver niets dan positief geweest, en we raden je dan ook graag aan om bij Wallacebet in te zetten op deze F1-ronde.

Er hangt bovendien een flinke en exclusieve Wallacebet Bonus aan vast! Wie zich namelijk registreert als nieuwe klant bij Wallacebet via onze knop, krijgt een exclusieve eerste stortingsbonus van 100% tot een bedrag van 120 euro. Dat bedrag is weliswaar minder dan de 150 euro die ze aanbieden op hun homepagina. Maar laat je niet verleiden, want de duivel zit hem in de details. In het geval van de 150 euro standaard bonus moet je maar liefst 15x je stortings- en bonusbedrag rondspelen. Terwijl de 120 euro exclusieve bonus via onze site, rondspeelvoorwaarden heeft van slechts 6x stortings- en bonusbedrag. Een eenvoudige keuze dus. Je dient je bedrag vrij te spelen binnen de 30 dagen en op odds van 2.00 of hoger.

Wanneer je je storting maakt, gebruik dan onze exclusieve promo code “SBOOKX6W“, om je exclusieve bonus te claimen. Je kan vrijwel meteen beginnen met hem vrij te spelen.

Bovendien kan je bij Wallacebet eenvoudig storten met bijvoorbeeld iDEAL, naast andere mogelijkheden. Ga voor deze prima bonus; bezoek Wallacebet via deze link:

Wallacebet Nieuws