IJsland – België en Italië – Nederland – Nations League donderdag 14 oktober 2020

Robert Brondel
12. oktober 2020

Op dinsdag 13 oktober en woensdag 14 oktober 2020 raast de Nations League verder. We hebben verschillende wedstrijden, maar de twee meest belangrijke voor ons zijn ongetwijfeld Ijsland – België en Italië – Nederland. Wat verwachten de bookmakers?

Nations League speeldag 4

We zijn inmiddels dus toekomen aan de vierde speeldag van deze Nations League 2020/2021, die opnieuw verspreid wordt over twee dagen. Dat gebeurt natuurlijk omwille van de uitzonderlijke tijd waarin we leven, met een gezondheidscrisis omwille van een virus dat stiekem niet erger is dan de griep… Maar goed, dat is een andere discussie die we elders beter houden. De vierde speeldag in de Nations League brengt onder meer de volgende wedstrijden met zich: Engeland – Denemarken, Portugal – Zweden, Kroatië – Frankrijk, Duitsland – Zwitserland en Oekraïne – Spanje.

We hebben dus tal van matchen om uit te kiezen op deze 4de speeldag van de Nations League. Uiteraard kan je inzetten op eender welke van de wedstrijden die we net aanhaalden. Maar om het eenvoudig te houden, kiezen we meestal voor de ploegen die het nauwst aan ons hart liggen, om op te wedden. De twee wedstrijden die we daar dit keer voor hebben gekozen, zijn: Ijsland – België en Italië – Nederland. Om na te gaan waar we de beste odds op de Rode Duivels hier kunnen krijgen, kijken we naar onze Belgische voetbal bookmakers lijst.

Voor de Belgen die graag op Ijsland – België willen inzetten, raden we aan om dat te doen bij Unibet. Lees meer over deze bookmaker in onze Unibet ervaringen. Als Nederlander raden we je aan een alternatief te kiezen uit onze Nederlandse bookmakers lijst. voor deze voetbalweddenschappen op de Nations League.

Ijsland – België

De Rode Duivels speelden onlangs nog gelijk tegen Ivoorkust tijdens de internationale friendlies op donderdag 7 oktober. Het is niet van hun gewoonte om niet te winnen, zou je denken. Maar in het geval van zo’n vriendschappelijke wedstrijden geven de meeste ploegen niet het beste van zichzelf. Het is tenslotte slechts een opwarmertje van de EK-competitie die volgt, en dient slechts voor de classificaties. De odds lijken echter verbazend op hun winstkansen tegen Ijsland, deze week.

Unibet Ijsland Belgie odds Nations League

Italië – Nederland

De wedstrijd tussen Italie en ons Oranje lijkt iets spannender te worden dan de vorige. Italie is de favoriet, maar de kansen van Nederland liggen niet op onmogelijk. Bovendien gaat het hier niet om een friendly match, dus we verwachten dat er wel zal worden geknokt om de overwinning. Hier vind je de odds bij Unibet voor deze wedstrijd.

Unibet italie nederland odds nations league

Wedden op België met 25% extra winst!

Voor wie op België wil inzetten bij Unibet deze week, ligt er nog een aangename verrassing te wachten. Je kan namelijk als nieuwe speler bij Unibet regelmatig profiteren van een 10x odds boost op wedstrijden zoals deze. Tenminste, als je op de Rode Duivels inzet natuurlijk. De actie 10x odds boost Rode Duivels bij Unibet was eerder al aangekondigd, en we zouden er niet van opschrikken als deze opnieuw opduikt voor deze wedstrijd.

Wie geen nieuwe speler is bij Unibet, kan echter alvast profiteren van de 25% extra winst bij Unibet. Lees er alles over door op de link hierboven te klikken, waarin alles over de 10x odds boost en 25% extra winst wordt uitgelegd. Of profiteer meteen van deze actie via een klik op de knop hieronder. Je kan Unibet bereiken via desktop of via de Unibet app.

 

Unibet Nieuws